Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αθανασίου (Lamda Development): Eάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία, θα βρει τρόπο να εργαστεί προς όφελος της Ελλάδας - Τεράστιο project το Ελληνικό

Αθανασίου (Lamda Development): Eάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία, θα βρει τρόπο να εργαστεί προς όφελος της Ελλάδας - Τεράστιο project το Ελληνικό
Το project του Ελληνικού αφορά μια επένδυση 8 δισ., που θα έχει όφελος για ολόκληρη την ελληνική οικονομία
Την πεποίθηση πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία, θα βρει τον τρόπο να εργαστεί προς όφελος της Ελλάδας και όχι σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον τρόπο να εργαστεί προς όφελος της χώρας, εάν έρθει στην εξουσία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασίου, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg.
Κληθείς να αποκαλύψει τα σχέδια της Lamda για το Ελληνικό, ο κ. Αθανασίου χαρακτήρισε το project έργο τεραστίων διαστάσεων.
Όπως τόνισε, το project του Ελληνικού αφορά μια επένδυση ύψους 8 δισ. ευρώ, που θα έχει όφελος για ολόκληρη την ελληνική οικονομία, αφού δύναται να αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης τουριστών.
Ταυτόχρονα ο κ. Αθανασίου επισήμανε ότι η Lamda είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ανάπλαση το 2016, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα για επιτάχυνση των αναγκαίων διαδικασιών.
Ο CEO της Lamda δεν δίστασε να σημειώσει πως η Ελλάδα εμφανίζει πλέον πολύ πιο ελκυστικές αποδόσεις από άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία, γεγονός που δίνει ώθηση στο επενδυτικό ενδιαφέρον προς την ελληνική οικονομία και τα ελληνικά assets.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης