Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λιγότερο αισιόδοξοι οι ηγέτες των G20 για την παγκόσμια οικονομία - «Προβληματίζουν» γεωπολιτικοί κίνδυνοι, Σκοτία και Fed

Λιγότερο αισιόδοξοι οι ηγέτες των G20 για την παγκόσμια οικονομία - «Προβληματίζουν» γεωπολιτικοί κίνδυνοι, Σκοτία και Fed
«Όλες οι πρόσφατες εξελίξεις επηρεάζουν δυσμενώς την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας»
Λιγότερο αισιόδοξοι για την παγκόσμια οικονομία εμφανίζονται οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων κρατών του πλανήτη, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης των G20, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.
«Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι επηρεάζουν την παγκόσμια ανάπτυξη και αυξάνουν τη μεταβλητότητα των αγορών» αναφέρει το προσχέδιο της συνεδρίασης των G20.
Στους προβληματισμούς, τους οποίους θα εξετάσουν οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων κρατών, συμπεριλαμβάνεται και το σημερινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Σκοτία αλλά και το χρονοδιάγραμμα της Fed για την αύξηση των επιτοκίων.
«Όλες οι πρόσφατες εξελίξεις επηρεάζουν δυσμενώς την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας» αναφέρει το προσχέδιο.
«Οι αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία έχουν καταστήσει δυσμενέστερη την κατάσταση στην αγορά εργασίας» συμπληρώνει.
«Στόχος των G20 είναι να επιτευχθεί έως το 2018 ο στόχος της ανάπτυξης του +2%» διατείνει.
Όμως, καταλήγει, οι κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία και η επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Κίνα συνιστούν μερικά ακόμη "βαρίδια" στην ανάπτυξη των 20 ισχυρότερων χωρών του  πλανήτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης