Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παναττική στάση εργασίας ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για αύριο 10/10

Παναττική στάση εργασίας ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για αύριο 10/10
Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων, οι υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμρτυρίας έξω από το ΣτΕ
Παναττική στάση εργασίας αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ για αύριο, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, από την έναρξη του ωραρίου ως τις 12 το μεσημέρι.
Οι υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης προβαίνουν στην εν λόγω κινητοποίηση με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται την ίδια ημέρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας της προσφυγής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του Ν.4250/2014, που αφορούν στην εφαρμογή της «συγκριτικής αξιολόγησης» και τον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των Συμβάσεων με διαφορετικά κριτήρια σε Αορίστου Χρόνου.
Μάλιστα, έχει αποφασιστεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) στην Πανεπιστημίου, με την ΠΟΕ-ΟΤΑ να απευθύνει κάλεσμα στους εργαζομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να δώσουν το δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο «ώστε με την παρουσία μας να στείλουμε μήνυμα αντίδρασης και αγώνα στις πολιτικές που οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα-απόλυση και τη διάλυση ΟΛΩΝ των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Στις 9:30 έχει δοθεί το ραντεβού έξω από το ΣτΕ, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης