Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ergo-ATE: Στόχος η δημιουργία ενός ομίλου με «ευκαιρίες καριέρας» για τους διαμεσολαβητές

Ergo-ATE: Στόχος η δημιουργία ενός ομίλου με «ευκαιρίες καριέρας» για τους διαμεσολαβητές
Kαι εξασφάλιση στους πελάτες του ασφαλισμένους καταναλωτές...
Σε τρία επίπεδα κινείται το τελευταίο διάστημα ο διευθύνων σύμβουλος της Ergo Θεόδωρος Κοκκάλας, υλοποιώντας σταδιακά ένα από τα μεγαλύτερα project των τελευταίων χρόνων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, την επιτυχή συγχώνευση δυο μεγάλων εταιρειών, Ergo και ΑΤΕ Ασφαλιστική.
Στόχος του κ. Κοκκάλα είναι να δημιουργηθεί ένας ασφαλιστικός όμιλος που θα δίνει σοβαρές προοπτικές στους συνεργάτες του διαμεσολαβητές, και εξασφάλιση στους πελάτες του ασφαλισμένους καταναλωτές.
O κ. Κοκκάλας έχει ρίξει το βάρος του αφενός μεν στις απαιτούμενες διαδικασίες για την απορρόφηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από την Ergo, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.
Παράλληλα η διοίκηση της Ergo εξετάζει την πιθανότητα στο μεσοδιάστημα να υπάρξει μία κοινή επωνυμία εμφάνισης των δυο εταιρειών, ενώ ένα ακόμη μέτωπο είναι αυτό της διάρθρωσης των στελεχών του νέου πλέον ομίλου, η επιλογή δηλαδή των προσώπων που θα τρέξουν το όλο project και το πώς θα διαταχθούν προκειμένου να μην υπάρξει καμία απώλεια. Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες του nextdeal.gr προετοιμάζονται και νέα προϊόντα, τα οποία θα προωθηθούν από τα δίκτυα και των δυο εταιρειών.
Ο κ. Κοκκάλας εργάζεται έτσι ώστε είναι χωρίς τριγμούς και απώλειες να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015 η λειτουργική και ουσιαστική συγχώνευση των δυο εταιρειών που θα δημιουργήσει την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία γενικών ασφαλίσεων στη χώρα και μία από τις μεγαλύτερες και στους δυο κλάδους ασφάλισης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης