Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα προβλήματα της περιφέρειας Αττικής στο επίκεντρο της συνάντησης της περιφερειάρχη Ρ. Δούρου με τον Φ. Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ)

Τα προβλήματα της περιφέρειας Αττικής στο επίκεντρο της συνάντησης της περιφερειάρχη Ρ. Δούρου με τον Φ. Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ)
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών της κ. Δούρου με τους πολιτικούς αρχηγούς μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στην περιφέρεια
Τα προβλήματα της περιφέρειας Αττικής, αλλά και προτάσεις για τα θέματα που την απασχολούν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.
Μετά το πέρας της συνάντησης η κ. Δούρου σημείωσε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ «για μια σειρά προβλημάτων, αλλά και προτάσεων που οφείλουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε ως νέα Περιφερειακή Αρχή στην μεγαλύτερη περιφέρεια της πατρίδας μας», συμπληρώνοντας ότι «σημειώθηκαν οι ίδιες προτεραιότητες και τα ίδια προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης για το καλό των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής».
Από την πλευρά του κ. Κουβέλης σημείωσε ότι «είναι αναγκαίο η περιφερειακή αυτοδιοίκηση να αναδειχθεί στη θέση που πράγματι της αρμόζει», προσθέτοντας ότι καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα «σε μια εποχή που οι πόροι προς την περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι εξαιρετικά περιορισμένοι και οι ανάγκες για την εκτέλεση έργων και άλλων πολιτικών είναι πάρα πολύ αυξημένες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης