Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαφείς αιχμές Βενιζέλου κατά της Γ. Αγγελοπούλου - «Αντισυστημικοί... οι πάμπλουτοι χομπίστες που νομίζουν ότι το 2014 είναι 2004!»

Σαφείς αιχμές Βενιζέλου κατά της Γ. Αγγελοπούλου - «Αντισυστημικοί... οι πάμπλουτοι χομπίστες που νομίζουν ότι το 2014 είναι 2004!»
Με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών...
Σοβαρές αιχμές κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου αφήνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος μέσα από το άρθρο του στην εφημερίδα Τα Νέα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί να αποδημήσει την κ. Αγγελοπούλου, απαντώντας έμμεσα στα όσα δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην Καθημερινή της Κυριακής αποκαλύπτοντας τη στήριξη της στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για «γνήσια αντισυστημική και αντισυμβατική προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες (με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών, και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων λαθρεμπόρων επιρροής που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004».
Σημειώνεται ότι η αναφορά στο 2004 δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι στόχος του κ. Βενιζέλου είναι η κυρία Αγγελοπούλου η οποία επανήλθε στην επικαιρότητα με την πρόσφατη παρέμβασή της.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε ότι θα ψήφιζε ευχαρίστως ένα κόμμα που φέρνει μια νέα αντίληψη για τα πράγματα, έρχεται να ανατρέψει σε μεγάλο βαθμό την φοβική εικόνα που υποτίθεται ότι έχουν οι Έλληνες επιχειρηματίες απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ελπίζω σε οτιδήποτε είναι νέο και κινεί τα πράγματα προς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που υπάρχει τώρα και η οποία δεν είναι καλή. Οι άνθρωποι αυτής της χώρας βλέπουν πώς τους συμπεριφέρεται το πολύπλοκο πολιτικό – μιντιακό - επιχειρηματικό σύστημα και δεν είναι ευχαριστημένοι. Οτιδήποτε τέτοιο νέο θα πίστευε ο κόσμος ότι μπορεί να κινήσει τα πράγματα διαφορετικά, θα το ψήφιζα. Θα ψήφιζα για να έρθει αυτό το νέο» υποστήριξε χαρακτηριστικά η κα. Αγγελοπούλου.
Με την τοποθέτηση της αυτή η Γιάννα Αγγελοπούλου, εμμέσως πλην σαφώς, άφησε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συνυφασμένος με την απειλή, τον κίνδυνο και το ρίσκο αφενός για την μελλοντική πορεία της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου για τον επιχειρηματικό κόσμο στην Ελλάδα.
Παράλληλα, πρόκειται για ένα μήνυμα που κινείται σε μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που επιθυμεί διακαώς – τους τελευταίους μήνες αλλά και ημέρες - να περάσει η κυβέρνηση.
Ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ συνιστά ένα συστημικό κίνδυνο για τις καταθέσεις των Ελλήνων, καθώς το ενδεχόμενο διακυβέρνησης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα σημάνει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης