Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Γεωργιάδη σε Δούρου για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ – Κάνει λόγο για «χοντρό δούλεμα»

Επίθεση Γεωργιάδη σε Δούρου για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ – Κάνει λόγο για «χοντρό δούλεμα»
Οι καθαρίστριες θα επιστρέψουν στο ΥΠΟΙΚ με μια άλλη κυβέρνηση, απαντά ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γ. Καραμέρος
Επίθεση στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την πρόσληψη ιδιωτικού συνεργείου για τον καθαρισμό των κτηρίων της περιφέρειας και τη μη πρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «χοντρό δούλεμα».
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης τόνισε τη διάσταση προεκλογικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικότητας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά όσον αφορά το θέμα των καθαριστριών ότι «βγαίνω από τη ρούχα μου... Πρόκειται για δούλεμα χοντρό».
Πρόσθεσε δε, ότι «η περιφερειάρχης όχι μόνο δεν ακύρωσε το διαγωνισμό του Σγουρού για την πρόσληψη ιδιωτικού συνεργείου για τον καθαρισμό των κτιρίων της περιφέρειας, αλλά τον συνέχισε και τον κατακύρωσε κιόλας».
«Πόσες φορές, σε 50 εκπομπές, είδα να κατακεραυνώνουν οι ΣΥΡΙΖαίοι αυτές τις εταιρείες κάνοντας λόγο για σύγχρονο δουλεμπόριο κ.λπ.», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η κ. Δούρου αναθέτει σε ιδιωτική εταιρεία τον καθαρισμό των κτηρίων, ενώ είχε αλυσοδεθεί μαζί με τις καθαρίστριες (του ΥΠΟΙΚ), μιλάμε για δούλεμα χοντρό».
Αναφερόμενος στις πλημμύρες, λόγω της έντονης βροχόπτωσης την Παρασκευή, σημείωσε: «Όταν έβγαινε το έκτακτο δελτίο καιρού, η περιφέρεια κινητοποιούσε τα συνεργεία και τις αντλίες στα συγκεκριμένα σημεία που υπάρχει πρόβλημα εκ των προτέρων, η κ. Δούρου δεν το έκανε, ίσως λόγω απειρίας».
Η περιφέρεια ήταν παντελώς απούσα, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας: «Φανταστείτε πώς θα αντιδρούσε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν περιφερειάρχης ο Σγουρός. Τώρα ούτε ανακοίνωση δεν έβγαλε».
Ακόμη, σημείωσε ότι η περιφερειάρχης έφερε τον προϋπολογισμό του προκατόχου της προς ψήφιση, ύψους 13 εκατ. ευρώ, με φύλλο συκής μια μικρή αύξηση στις κοινωνικές δαπάνες, με αποτέλεσμα ο κ. Σγουρός να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του.
«Είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα ακυρώσει το έργο στο Γραμματικό (ΧΥΤΑ) και συνεχίζει τώρα τη χρηματοδότηση του. Καλά κάνει, εγώ επισημαίνω τη διαφορά», τόνισε ο βουλευτής.
Ερωτηθείς για το θέμα των καθαριστριών ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, τόνισε ότι «θα επιστρέψουν στο ΥΠΟΙΚ με μια άλλη κυβέρνηση οι καθαρίστριες. Ο προϋπολογισμός θα αναμορφωθεί. Για να αλλάξουν διάφορα πράγματα, πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση», τόνισε.
Νωρίτερα, μέσω δηλώσεών της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τις καθαρίστριες τόνισε ότι η κ. Δούρου είχε τονίσει ότι ουδέποτε δεσμεύτηκε για τίποτα και σε κανέναν.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης