Τελευταία Νέα
Οικονομία

«Καυτός» ο Νοέμβριος για την Ελλάδα – Αναμένονται αποτελέσματα, ΑΕΠ και αξιολογήσεις από Fitch, Moody’s

«Καυτός» ο Νοέμβριος για την Ελλάδα – Αναμένονται αποτελέσματα, ΑΕΠ και αξιολογήσεις από Fitch, Moody’s
Ποιο είναι το «ημερολόγιο» για το Χ.Α. και την οικονομία για τον Νοέμβριο του 2014;
Μήνας αποτελεσμάτων είναι ο Νοέμβριος για τις ελληνικές εισηγμένες εταιρίες, με τους αναλυτές να αναμένουν να διαγνώσουν τις προοπτικές των κρίσιμων επιχειρήσεων που μπορεί να κρίνουν και την πορεία του ελληνικού χρηματιστηρίου.
Ειδικότερα, στις 4 Νοεμβρίου ξεκινά τις ανακοινώσεις η Alpha Bank, με την Εθνική, την ΕΕΕ και τον ΟΤΕ να ακολουθούν στις 6 Νοεμβρίου.
Η Eurobank θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της μία ημέρα αργότερα, στις 7 Νοεμβρίου 2014, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η Γενική της Συνέλευση, όπως και η Γενική Συνέλκευση της Εθνικής τράπεζας.
Στις 10 Νοεμβρίου θα ανακοινώσει αποτελέσματα 9μήνου του 2014, η Ελληνικά Πετρέλαια, στις 13 Νοεμβρίου η Τιτάν, στις 25 και 26 Νοεμβρίου ο ΟΠΑΠ και η ΜΕΤΚΑ αντίστοιχα, ενώ  και η Μυτιληναίος θα ανακοινώσει αποτελέσματα 26 Νοεμβρίου.
Μία μέρα αργότερα, στις 27 Νοεμβρίου αναμένονται τα αποτελέσματα της Folli Follie.
Εκτός των εταιρικών αποτελεσμάτων, ο Νοέμβριο είναι εξαιρετικής σημασίας μήνας και για την οικονομία, αφού στις 14 Νοεμβρίου θα έχουμε την προκαταρκτική εκτίμηση για το ΑΕΠ του τρίτου τριμήνου 2014....
Επίσης στις 21 Νοεμβρίου θα δημοσιοποιηθεί η αξιολόγηση της Fitch για την Ελλάδα και στις 28 Νοεμβρίου η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody's.

Πρώτη ενημέρωση: 08:12, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης