Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αισιόδοξη για νέα άνοδο του τουρισμού το 2015 η Όλγα Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - «Θετικά τα μηνύματα από τις διεθνείς αγορές»

Αισιόδοξη για νέα άνοδο του τουρισμού το 2015 η Όλγα Κεφαλογιάννη (υπ. Τουρισμού) - «Θετικά τα μηνύματα από τις διεθνείς αγορές»
Η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε ότι ο τουρισμός για την Ελλάδα είναι βασικός μοχλός ανάπτυξης
Αισιόδοξη ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα θα σημειώσει νέα άνοδο το 2015 εμφανίστηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, επικαλούμενη τα μηνύματα από τις διεθνείς αγορές.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market, η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε πως τα δύο τελευταία χρόνια πετύχαμε αλλεπάλληλα ρεκόρ τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και εσόδων.
Όπως είπε, η Ελλάδα πέτυχε τους στόχους της στον τουρισμό επειδή ακολουθήσαμε πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης.
Προχωρήσαμε -υπογράμμισε- σε μεγάλες μεταρρυθμίσεις με στόχο τη δημιουργία προϋποθέσεων ταχύτερης ανάπτυξης για τον ελληνικό τουρισμό και τη δημιουργία ενός φιλικού επενδυτικού κλίματος.
Είπε ακόμη ότι ο τουρισμός για την Ελλάδα είναι βασικός μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία καθώς τονώνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και δημιουργεί νέες θέσεις απασχόλησης.
Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, επισήμανε ότι για πρώτη χρονιά φέτος οι δείκτες της οικονομίας βελτιώνονται περαιτέρω και παρουσιάζουν θετικό πρόσημο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης