Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Βγενόπουλος συνεχίζει να κλυδωνίζει….την ήδη κλονισμένη Κύπρο – Ο ανθρωποφάγος των Κεντρικών Τραπεζιτών

Ο Βγενόπουλος συνεχίζει να κλυδωνίζει….την ήδη κλονισμένη Κύπρο – Ο ανθρωποφάγος των Κεντρικών Τραπεζιτών
Ο φόβος και ο τρόμος των κεντρικών τραπεζιτών στην Κύπρο είναι ο Βγενόπουλος….παρεμπιπτόντως προσεχώς θα είναι φόβος και τρόμος και για άλλους….στην Κύπρο.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει κάθε λόγο….στην κυριολεξία κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος.
Υπέστη όσο κανείς πόλεμο λάσπης από ένα κράτος, κυβέρνηση, κόμματα, θεσμοί, μέσα ενημέρωσης….βρήκαν το υπαίτιο της νέας οικονομικής τραγωδίας της Κύπρου.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος που τάραξε τα νερά της Κύπρου όσο κανείς….μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος γιατί ενώ στοχοποιήθηκε και διασύρθηκε…τα γεγονότα τον δικαιώνουν.
Δεν είναι μόνο οι δικαστικές αποφάσεις, προεδρικά διατάγματα ή το δικαστήριο της Πάφου που ακύρωσε ιδιωτική ποινική αγωγή αλλά το γεγονός ότι ο χρόνος, ο αδυσώπητος χρόνος, δουλεύει για τον Βγενόπουλο.
Όσο ο χρόνος περνάει τόσο θα ξεθωριάζει η κυπριακή προπαγάνδα για τον υπαίτιο και υπεύθυνο Βγενόπουλο και όσο ξεθωριάζει το κυπριακό σύστημα θα ποντάρει την λήθη του κυπριακού λαού.
Ωστόσο μια ωραία πρωία…το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο είναι 100% βέβαιο θα επικυρώσει ένα μεγάλο ποσό κάποιες δεκάδες εκατομμύρια υπέρ της MIG και κατά του κυπριακού κράτους και στο τέλος….οι κύπριοι….θα πληρώσουν και τον Βγενόπουλο ο οποίος θα αισθάνεται υπερήφανος που νίκησε ένα κράτος.
Αυτά θα συμβούν.
Όμως είναι αληθές το όνομα Ανδρέας Βγενόπουλος συνεχίζει να προκαλεί ταραχή και να κλυδωνίζει την ήδη κλονισμένη Κύπρο.
Ο Βγενόπουλος ήρθε σε κόντρα με τον Ορφανίδη τον πρώην Κεντρικό Τραπεζίτη…στο τέλος ο Κεντρικός Τραπεζίτης…τον καθάρισε για να αναφέρουμε μια φράση στην αργκό αλλά….στο τέλος ο Βγενόπουλος καθάρισε τον Ορφανίδη.
Ήρθε ο Πανίκος Δημητριάδης ο οποίος και λόγω Βγενόπουλου οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και κόντρα με τον Αναστασιάδη τον Κύπριο πρόεδρο και η κατάληξη γνωστή….ήταν ο πρώτος κεντρικός τραπεζίτης που αντικαθίσταται στην ΕΕ.
Όμως ο Βγενόπουλος….χωρίς ευθύνη στην περίπτωση αυτή…βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο της κόντρας του Αναστασιάδη με την Κεντρική Τραπεζίτη Γιωρκάτζη η οποία ομολογουμένως κάνει σοβαρό έργο.
Επειδή λοιπόν η κόρη της Κεντρικής Τραπεζίτη της Κύπρου εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο που υπερασπίζεται τον Ανδρέα Βγενόπουλο….ξέσπασε κόντρα Κεντρικής Τράπεζας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ενώ η υπόθεση έφθασε στην ΕΚΤ.
Στην περίπτωση της Γιωρκάτζη της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου δεν ευθύνεται ο Βγενόπουλος.
Βέβαια δεν ξέρουμε αν ο Βγενόπουλος επέλεξε σκόπιμα ή όχι το εν λόγω δικηγορικό γραφείο λόγω της παρουσίας της κόρης της Κεντρικής τραπεζίτη αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι  Βγενόπουλος….είναι ανθρωποφάγος….κεντρικών τραπεζιτών.
Ο φόβος και ο τρόμος των κεντρικών τραπεζιτών στην Κύπρο είναι ο Βγενόπουλος….παρεμπιπτόντως προσεχώς θα είναι φόβος και τρόμος και για άλλους….στην Κύπρο.

Πρώτη ενημέρωση: 08:14, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης