Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Συνεχίζει τις αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας προς την ανατολική Ουκρανία

Ρωσία: Συνεχίζει τις αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας προς την ανατολική Ουκρανία
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει το έβδομο κομβόι με ανθρωπιστική βοήθεια στις περιοχές της Ουκρανίας που έχουν πληγεί από τις εμπόλεμες συμπλοκές
Συνεχίζει τις αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας προς την ανατολική Ουκρανία η Ρωσία, καθώς μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει ένα ακόμη κομβόι με φορτηγά, προκειμένου να μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης στις περιοχές της Ουκρανίας που έχουν πληγεί από τις εμπόλεμες συγκρούσεις.
Σύμφωνα με τον ρώσο υπουργό Εκτάκτων Αναγκών, Βλαντιμίρ Πουτσκόφ, δηλώσεις του οποίου επικαλείται δημοσίευμα του ρωσικού ειδησεογραφικού δικτύου Itar Tass, το κομβόι θα ξεκινήσει άμεσα και συμπλήρωσε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια παραδίδεται στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας υπό την καθοδήγηση των ρωσικών αρχών.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το έβδομο κατά σειρά κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Ρωσία, με τα πρώτα τρία να έχουν παραδώσει περί τους 6.000 τόνους βοήθειας σε Ντόνετσκ και Λουχάνσκ.
Από τις 31 Οκτωβρίου τρία ακόμη κομβόι έχουν παραδώσει περίπου 2.200 τόνους τρόφιμα, φάρμακα, δομικά υλικά και καύσιμα στο Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης