Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας εντάσσεται ως στέλεχος στην JP Morgan

Πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας εντάσσεται ως στέλεχος στην JP Morgan
Μετά τον Tony Blair και ο John Howard στο διεθνές συμβούλιο της JP Morgan 
Στο διεθνές συμβούλιο της JP Morgan θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας, John Howard, όπου αναμένεται να λειτουργήσει ως σύμβουλος σχετικά με τις επιχειρηματικές τάσεις.
Σημειώνεται ότι ο Howard είχε τη δεύτερη μακροβιότερη θητεία στον πρωθυπουργικό θώκο της Αυστραλίας, καθώς υπηρέτησε ως πρωθυπουργός για σχεδόν 12 χρόνια, μεταξύ του Μαρτίου 1996 και Δεκεμβρίου του 2007.
Σχετικά με το νέο στέλεχος της JP Morgan, ο Jamie Dimon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, δήλωσε, πως: «Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε έναν ηγέτη του βεληνεκούς του Howard στο διεθνές συμβούλιο της JP Morgan.
Η απαράμιλλη διορατικότητά του στο οικονομικό και επιχειρηματικό τοπίο της Αυστραλίας, καθώς η βαθιά γνώση και μεγάλη εμπειρία του στην εγχώρια και διεθνή πολιτική σκηνή θα είναι τεράστιας αξίας».
Από την πλευρά του, ο Howard δήλωσε ότι ανυπομονεί να «συμμετάσχει στον παραγωγικό διάλογο γύρω από τις επιχειρήσεις της Αυστραλίας και την οικονομική ατζέντα».
Η συμβουλευτική ομάδα επί του παρόντος τελεί υπό την προεδρία ενός άλλου πρώην αρχηγού κράτους, του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Tony Blair.
Υπενθυμίζεται ότι το διεθνές συμβούλιο ιδρύθηκε το 1965 για να βοηθήσει την επιχείρηση να κατανοήσει καλύτερα τις βασικές παγκόσμιες τάσεις και να παρέχει πληροφορίες για να βοηθήσει στην οικοδόμηση της διεθνούς δραστηριότητάς της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης