Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στρατηγική συνεργασία της Interamerican με το Ωνάσιο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

tags :
Στρατηγική συνεργασία της Interamerican με το Ωνάσιο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο
Mε στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση ασθενών με καρδιολογικά νοσήματα
Η INTERAMERICAN σε συνεργασία με το Ωνάσιο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο προχωράνε σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση ασθενών με καρδιολογικά νοσήματα.
Προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος του κόστους, της αμεσότητας και της αποτελεσματικότητας στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της εταιρίας, η συμφωνία εξασφαλίζει για τους ασθενείς , προνομιακές τιμές στα πρωινά ιατρεία για εξέταση από καρδιοχειρουργό και για εξειδικευμένες εξετάσεις, δωρεάν προεγχειρητικό έλεγχο, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και άμεση μεταφορά με ασθενοφόρο των δύο οργανισμών, προτεραιότητα, καθώς επίσης παροχές -εκπτώσεις σε κοντινά στο ΩΝΑΣΕΙΟ ξενοδοχεία, δωρεάν γεύματα και στάθμευση- σε συνοδούς των ασθενών. Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας προβλέπεται, ακόμη, η διάθεση υγειονομικού αεροπλάνου σε ειδική τιμή από την Interamerican Βοήθειας για την έγκαιρη και ασφαλή διακομιδή μοσχευμάτων. Επιπλέον, πρόκειται να αναπτυχθούν συμπράξεις για την οργάνωση εκδηλώσεων επιστημονικού περιεχομένου για τους ιατρούς του δικτύου υγείας της Interamerican, καθώς και ενημέρωσης των ασφαλισμένων της εταιρίας στον θεματικό άξονα της πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, αναφερόμενος στη συνεργασία ανέφερε ότι «με σύμμαχο το ΩΝΑΣΕΙΟ, ενισχύουμε περαιτέρω την πελατοκεντρική πολιτική μας στον ιδιαίτερα καθοριστικό για την ποιότητα της ζωής τομέα των ασφαλίσεων υγείας. Το κύρος και η αξιοπιστία των δύο μερών υπογραμμίζουν την ουσιαστική αξία της συνεργασίας για την καλύτερη δυνατή κάλυψη καρδιοχειρουργικών και καρδιολογικών αναγκών των ασφαλισμένων μας».
Από την πλευρά του ο κ. Νικόλαος Νικητέας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΩΝΑΣΕΙΟΥ, αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, δήλωσε «Η υπογραφή της νέας σύμβασης μεταξύ του Ωνασείου και της INTERAMERICAN σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις μεταξύ μας σχέσεις. Το Ωνάσειο με το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό του και την άρτια, σύγχρονη και πρότυπη υποδομή του είναι έτοιμο να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλοτάτου επιπέδου στους ασφαλισμένους της INTERAMERICAN. Προσβλέπουμε στη συνεργασία αυτή προς όφελος των ασθενών«. Συνεχίζοντας, επισήμανε ότι «το εμβληματικότερο, ίσως, νοσοκομείο στην Ελλάδα, συμβάλλεται με μια από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας».
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συνεργασίας παρουσίασε η κ. Ζωή Γκαμάλια, Υποδιευθύντρια Οικονομικής Υπηρεσίας του Ωνασείου, εστιάζοντας στα πλεονεκτήματα του Κέντρου σε επιστημονικό προσωπικό, περιβάλλον νοσηλείας, σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και πιστοποιημένες υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης