Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τροχοπέδη στις σχέσεις Ρωσίας - Ουκρανίας θεωρεί τον Putin ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron - H ΕΕ δίνει χρόνο στη Ρωσία

Τροχοπέδη στις σχέσεις Ρωσίας - Ουκρανίας θεωρεί τον Putin ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron - H ΕΕ δίνει χρόνο στη Ρωσία
Τη Δευτέρα η Σύνοδος των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ
Θα ενταθούν οι συγκρούσεις μεταξύ Ουκρανίας και  Ρωσίας αν δεν επέμβει ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, προειδοποίησε σε δηλώσεις του ο David Cameron πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.
Ο Cameron έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον Putin στη Σύνοδο των G20 να κράτησει την υποσχέσή, που έδωσε το Σεπτέμβριο στο Minsk και να σεβαστεί την κυριαρχία της Ουκρανίας.
Σε Σύνοδο των ΥΠΕΞ της ΕΕ τη Δευτέρα, η Ευρώπη αναμένεται να δώσει περαιτέρω χρόνο στη Μόσχα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, πριν επιβληθούν εναντίον της αυστηρότηρες κυρώσεις.
Το Κρεμλίνο κάνει λόγο για ρήξη των σχέσεων ΗΠΑ, Ρωσίας και πολλών ευρωπαικών χωρών και αναζητά λύσεις.
Ο Γάλλος πρόεδρος, Francois Hollande, συναντήθηκε με το Ρώσο πρόεδρο και συμφώνησαν ότι οι ευρωπαικές κυρώσεις θα βλάψουν και τις δύο μεριές.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα διαψεύστηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο της Ρωσίας να αποχωρεί από τη Σύνοδο των G20.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης