Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα – Σε 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα – Σε 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Αντιδρούν στον προϋπολογισμό του 2015
Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί σήμερα η χώρα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στον προϋπολογισμό του 2015.
Η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ την ίδια ώρα θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.
Σε προσυγκέντρωση στα Χαυτεία, στις 10:30 το πρωί, καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στη Θεσσαλονίκη, η κεντρική απεργιακή πορεία είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο Εργατικό Κέντρο, ενώ την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στις 10:00 συγκέντρωση στην Καμάρα θα πραγματοποιήσει η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.
Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ καταγγέλλει «τη δογματική εμμονή κυβέρνησης και τρόικας στις πολιτικές λιτότητας και φοροεπιδρομών που συνεχίζονται μέσα και από τον νέο προϋπολογισμό».
«Απεργούμε και αγωνιζόμαστε κατά των κυβερνητικών μέτρων που συντηρούν τον εργασιακό μεσαίωνα, με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, μετατρέπουν το κοινωνικό κράτος σε φιλανθρωπικό, που καθιστούν τους εργαζόμενους τα μόνιμα υποζύγια της κρίσης και των ελλειμμάτων» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ.
Από την πλευρά της η ΑΔΕΔΥ Κάνει λόγο για «ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης εναντίον των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων και ιδιαίτερα των νέων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης