Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις με ποικιλία σε εποχικά είδη από την Praktiker Hellas!

tags :
Χριστουγεννιάτικες προτάσεις με ποικιλία σε εποχικά είδη από την Praktiker Hellas!
Πλούσια ποικιλία σε εποχικά είδη και ολοκληρωμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με στολίδια & φωτάκια με λιγότερα από 30 ευρώ
Τα Praktiker είναι και πάλι κοντά σας για να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην πιο χαρούμενη και ζεστή γιορτή του χρόνου με αμέτρητες προτάσεις και ιδέες που θα προετοιμάσουν το σπίτι σας και θα του δώσουν Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή για να ζήσετε τις πιο όμορφες γιορτές!
Στον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο Praktiker μέχρι 20 Δεκεμβρίου, θα βρείτε μοντέρνα & οικονομικά χριστουγεννιάτικα είδη, όπως δέντρα, φωτάκια, στολίδια και διακοσμητικά, είδη για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, καθώς και μια πρωτότυπη πρόταση για την κατασκευή εναλλακτικού χριστουγεννιάτικου δέντρου που… θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε γιορτινή διάθεση!
Με μια επίσκεψη στα καταστήματα Praktiker ή με ένα κλικ στο www.praktiker.gr, βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη για τις γιορτές, για κάθε γούστο και διάθεση διακόσμησης. Επιλέγουμε το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο μόνο με 19,99 ευρώ (μοντέλο First, 180cm), το στολίζουμε με όμορφες μπάλες (σετ των 6τμχ που ξεκινούν από 1,49 ευρώ) και το κάνουμε πιο φωτεινό με φωτάκια εσωτερικής χρήσης LED μόνο με 6,99 ευρώ.
Παράλληλα με τα είδη στολισμού, τα Praktiker προσφέρουν και μια πλούσια ποικιλία από χρήσιμα, οικονομικά και μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους μας: από ηλεκτρικές συσκευές, μικροσυσκευές, είδη θέρμανσης και υλικά κατασκευών για τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, μέχρι ηλεκτρονικά, είδη οικιακής χρήσης & διακόσμησης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, εργαλεία, είδη για τον ελεύθερο χρόνο και πολλά άλλα. Φέτος σκεφτόμαστε δημιουργικά & πρακτικά και επιλέγουμε δώρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες των ανθρώπων μας και κάνουν πραγματικότητα κάθε επιθυμία και ανάγκη τους!
Παράλληλα, θέτοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη στην ελληνική κοινωνία και την προσφορά στους συνανθρώπους μας, η Praktiker Hellas σε συνεργασία με τη Bosch προσφέρουν στην ένωση «Μαζί για το παιδί» €2, με κάθε αγορά επιλεγμένων ηλεκτρικών εργαλείων Bosch (27/11 – 14/12/2014).
Τη μαγεία των γιορτών μπορούμε να την ανακαλύψουμε μέσα από απλά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και λειτουργική και αυτές οι δημιουργικές στιγμές θα είναι η πιο γενναιόδωρη ανταμοιβή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης