Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Eurobank Equities: Iσχυρά τα μεγέθη του Μυτιληναίου - Top pick η μετοχή - Διατηρεί σύσταση buy και τιμή στόχο στα 9,40 ευρώ

Eurobank Equities: Iσχυρά τα μεγέθη του Μυτιληναίου - Top pick η μετοχή - Διατηρεί σύσταση buy και τιμή στόχο στα 9,40 ευρώ
Η ισχυρή ανάπτυξη των μεγεθών του ομίλου δεν αντανακλάται ακόμη στην αγορά
Iσχυρά χαρακτηρίζει η Eurobank Equities τα οικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο του 2014 ο όμιλος Μυτιληναίου, σε σχετική έκθεσή της, υπό τον τίτλο "Robust quarter on strong Aluminium performance".
Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, οι επιδόσεις του ομίλου Μυτιληναίου στο τρίτο τρίμηνο επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες της για ισχυρά αποτελέσματα.
Μάλιστα τονίζει πως τα μεγέθη του ομίλου έλαβαν σημαντική ώθηση από την αποδυνάμωση του ευρώ έναντι του δολαρίου, αλλά και από το άκρως ανταγωνιστικό κόστος παραγωγής.
Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει σταθερή τη δημιουργία ταμειακών ροών και χαιρετίζει τη διαρκή υποχώρηση των δανειακών υποχρεώσεων του ομίλου.
Ωστόσο, σύμφωνα με τη Eurobank Equities, η ισχυρή ανάπτυξη των μεγεθών του ομίλου δεν αντανακλάται ακόμη στην αγορά.
Η χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει πως η μετοχή του Μυτιληναίου παραμένει μεταξύ των κορυφαίων της επιλογών (top pick).
H Eurobank Equities διατηρεί αμετάβλητη την τιμή στόχο στα 9,40 ευρώ για τον Μυτιληναίο, μια τιμή στόχος που καταδεικνύει προοπτικές για άνοδο 64% από τα τρέχοντα επίπεδα διαμόρφωσης της μετοχής.
Ταυτόχρονα διατηρεί αμετάβλητη και τη σύσταση buy (αγορά).
"Τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής του Μυτιληναίου αποτελούν ένα πολύ καλό σημείο εισόδου", καταλήγει η χρηματιστηριακή, στέλνοντας μήνυμα στους επενδυτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης