Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Χ.Α: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές της Alco

tags :
Χ.Α: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές της Alco
Αναστολή διαπραγμάτευσης της Alco έως ότου δημοσιοποιηθεί η οικονομική κατάσταση
Αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας Άλκο Ελλάς ΑΒΕΕ", όπως αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών έλαβε υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διότι η εταιρεία σύμφωνα με ανακοίνωση της, δεν θα προβεί σε έγκαιρη δημοσιοποίηση της οικονομικής κατάστασης της περιόδου 1/1-30/09/2014.
Η διαπραγμάτευση των μετοχών αναστέλλεται από σήμερα 01 Δεκεμβρίου 2014 και έως ότου δημοσιοποιηθεί η οικονομική κατάσταση της εν λόγω περιόδου.

Νωρίτερα η Άλκο ανακοίνωσε τα εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ALCO HELLAS A.B.E.E ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι λόγω της πρόσφατης θέσης της εταιρείας σε επιτήρηση την 26 η Νοεμβρίου 2014 δεν δύναται να ανταποκριθεί στην υποχρέωση δημοσίευσης επισκοπημένων από ορκωτό λογιστή οικονομικών καταστάσεων στην καταληκτική ημερομηνία που προβλέπεται δηλαδή την 1.12.2014 .
Το Διοικητικό Συμβόυλιο της εταιρείας διαβεβαιώνει το επενδυτικό κοινό ότι θα καταβάλλει όλες τις απαιτούμενες προσπάθειες ώστε οι επισκοπημένες από ορκωτό λογιστή οικονομικές καταστάσεις να δημοσιευθούν το συντομότερο δυνατόν .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης