Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τ. Κουίκ (ΑΝ.ΕΛΛ.): Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Π. Μελά – Προειλημμένη η απόφασή του

Τ. Κουίκ (ΑΝ.ΕΛΛ.): Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Π. Μελά – Προειλημμένη η απόφασή του
Δεν έχει θέσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες όποιος δεν σέβεται ομόφωνες αποφάσεις της Κ.Ο. και όποιος δεν τιμά την υπογραφή του, σημειώνει
Προφάσεις εν αμαρτίαις χαρακτηρίζει τα επιχειρήματα του Παναγιώτη Μελά για την ανεξαρτητοποίησή του ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σημειώνοντας ότι επρόκειτο για προειλημμένη απόφαση.
Ειδικότερα, σε δήλωσή του ο κ. Κουίκ σημειώνει: «Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Παναγιώτη Μελά, την ώρα που σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο πρόεδρος του Κινήματος, Πάνος Καμμένος, δηλώσαμε ότι θα τον στηρίξουμε σε κάθε του νομική ενέργεια εναντίον του Γιώργου Σούκουρη, που τον ενέπλεξε στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού, την οποία και διερευνά η Δικαιοσύνη».
Όποιος δεν σέβεται ομόφωνες αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και τον αγώνα όλων των στελεχών και μελών του Κινήματος και όποιος δεν τιμά την υπογραφή του με την οποία δεσμευόταν για τις αποφάσεις του Συνεδρίου, δεν έχει θέση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, σημειώνει ο κ. Κουίκ.
Επιπλέον, τονίζει, «σεβόμαστε πολύ τους εαυτούς μας για να του αντιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς», συμπληρώνοντας ότι «είναι προτιμότερο να τους συμπεριλάβει στην αυτοκριτική του».
«Ας πάει εκεί που θέλει, με μια απόφαση που «βγάζει μάτι», ακόμα και σε πρωτάρηδες πολιτικούς συντάκτες, ότι ήταν προειλημμένη εδώ και καιρό», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης