Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ): Να αποκατασταθούν οι ομολογιούχοι και η αξιοπιστία της Ελλάδας - Mια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το κάνει

Βαλαβάνη (ΣΥΡΙΖΑ): Να αποκατασταθούν οι ομολογιούχοι και η αξιοπιστία της Ελλάδας - Mια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το κάνει
Σε αυτή την πρόκληση η σημερινή κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανταποκριθεί
Την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της ζημιάς που υπέστησαν οι μικροομολογιούχοι, από την εμπλοκή τους στο PSI+, εξέφρασε η βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη, κατά την τοποθέτησή της στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων.
Αναλυτικότερα, κατά την τοποθέτηση της, η Ν. Βαλαβάνη παρουσίασε την τροπολογία που πρόσφατα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποκατάσταση σημαντικού μέρους της ζημιάς που υπέστησαν από το PSI τα φυσικά πρόσωπα-κάτοχοι τίτλων, με επίκεντρο τους μικροομολογιούχους για ποσά έως 100.000 ευρώ, που αποζημιώνονται στο ακέραιο.
Τόνισε ότι προέχει «να αποκατασταθούν οι μικροομολογιούχοι και, αν αυτό είναι δυνατόν, η πληγείσα αξιοπιστία του ελληνικού Δημοσίου, του Ελληνικού Κράτους και της δημοκρατικής λειτουργίας της ελληνικής κοινωνίας έναντι των πολιτών».
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «σε αυτή την πρόκληση η σημερινή κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανταποκριθεί.
Εδώ δεν μπορεί να υπερασπίσει απέναντι στην τρόικα ακόμα και τον αριθμό των δόσεων για τα ληξιπρόθεσμα που έχει νομοθετήσει.
Ας μην έχουμε αυταπάτες: Μόνο μια άλλη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας, η αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να επιχειρήσει το ζητούμενο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης