Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βάλλουν κατά Στουρνάρα οι ΑΝΕΛ: Επίορκη η συμπεριφορά του «Σημιτάνθρωπου»

Βάλλουν κατά Στουρνάρα οι ΑΝΕΛ: Επίορκη η συμπεριφορά του «Σημιτάνθρωπου»
Όλα αυτά θα πάρουν τέλος στις 29 Δεκεμβρίου τονίζουν οι ΑΝΕΛ
Για πανικό της συγκυβέρνησης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ ενώ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει «Σημιτάνθρωπο» τον Γιάννη Στουρνάρα.
«Ο πανικός της συγκυβέρνησης που έχει "παντρευτεί" με τρομολαγνεία ποινικά κολάσιμη, η επίορκη συμπεριφορά του Σημιτάνθρωπου Γιάννη Στουρνάρα και η σιωπή Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ στην ανεπίτρεπτη εμπλοκή ξένων οικονομικών δυνάμεων στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας θα πάρουν τέλος στις 29 Δεκεμβρίου. Το λόγο θα έχει μετά ο ελληνικός λαός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ σε σχετική δήλωση.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, μιλώντας στην ειδική εκδήλωση της ΤτΕ που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Ξενοφώντος Ζολώτα, συνίχεσε την κινδυνολογία των τελευταίων ημερών και προειδοποίησε για ανεπανόρθωτη βλάβη στην ελληνική οικονομία, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.
Απευθυνόμενος στα πολιτικά κόμματα, ο διοικητής της ΤτΕ ανέφερε πως θα ήταν άκρως επιθυμητό να συνεννοηθούν, ώστε να προχωρήσουν οι λίγες ακόμα μεταρρυθμίσεις που απομένουν, ώστε να δέσουν, με τρόπο που δεν επιτρέπει οπισθοδρόμηση, τόσο η δημοσιονομική σταθερότητα όσο και η οικονομική ανάπτυξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης