Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Χαϊκάλη εισαγγελικές πηγές – Ζήτησαν να κατονομαστεί ο μεσάζων

Διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Χαϊκάλη εισαγγελικές πηγές  – Ζήτησαν να κατονομαστεί ο μεσάζων
Δεν απαιτείται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαβεβαιώνουν οι ίδιες πηγές 
Εισαγγελικές πηγές διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της συνηγόρου του Παύλου Χαϊκάλη, Έλενας Τζούλη, ότι υπήρξε υπόδειξη στον βουλευτή των ΑΝΕΛ να μην κατονομάσει το «μεσάζοντα» Γιώργο Αποστολόπουλο από την πρώτη στιγμή που ο κ. Χαϊκάλης κατήγγειλε την απόπειρα εξαγοράς του.
Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι ζήτησαν από τον κ. Χαϊκάλη να κατονομάσει το άτομο το οποίο ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ισχυρίστηκε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει γα να υπερψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας, όμως ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε ότι θα αποκαλύψει το όνομα όταν έρθει η ώρα.
Διευκρινίζουν, μάλιστα, ότι ούτε στην πρώτη κατάθεση του Π. Χαϊκάλη στην ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε το όνομα του Γιώργου Αποστολόπουλου.
Όπως επισημαίνουν, επίσης, οι εισαγγελικές πηγές, ότι υπήρξε συζήτηση για το υλικό που προσκόμισε ο κ. Χαϊκάλης αλλά ουδέποτε ειπώθηκε ότι το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό είναι νόμιμο.
Σε ό,τι αφορά το αίτημα των κυρίων Καμμένου, Χαϊκάλη και της δικηγόρου τους κυρίας Τζούλη για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γιώργου Αποστολόπουλου, πηγές από την Εισαγγελία ξεκαθαρίζουν ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο γιατί, όπως εξηγούν, το αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν υπήρξε δωροδοκία βουλευτή και όχι με ποιους μίλησε ο κ. Αποστολόπουλος και αν ειδοποιήθηκε από κάποιους πριν την τρίτη προγραμματισμένη συνάντησή του με τον κ. Χαϊκάλη η οποία τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε.
Μετά το τέλος των συμπληρωματικών καταθέσεων των κυρίων Χαϊκάλη και Καμμένου, δικαστικές πηγές έλεγαν ότι ο εισαγγελέας Πάνος Παναγιωτόπουλος αναμένεται πολύ σύντομα να προχωρήσει στη σύνταξη πορισματικής αναφοράς επί των καταγγελομένων από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί της προσπάθειας εξαγοράς του.

www.bankinnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης