Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Κουκουλόπουλος: Δεν είναι ανέφικτη η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Π. Κουκουλόπουλος: Δεν είναι ανέφικτη η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Προσβάλλει τους δημοκρατικούς θεσμούς και δηλητηριάζει τη δημόσια ζωή «μια εσωτερική υπόθεση των ΑΝ.ΕΛΛ.», τόνισε
Εφικτή εκτιμά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες Χαϊκάλη περί προσπάθειας χρηματισμού του σημείωσε ότι προσβάλλουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και δηλητηριάζουν τη δημόσια ζωή.
Σε δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε ειδικότερα ότι «μια εσωτερική υπόθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε, δυστυχώς, να θεωρήσει ως βάσιμη πριν εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη, δηλητηριάζει τη δημόσια ζωή και προσβάλλει τους κορυφαίους δημοκρατικούς μας θεσμούς, την ώρα μάλιστα που η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη, ιστορικού χαρακτήρα, διαπραγμάτευση, από την έκβαση της οποίας θα εξαρτηθεί το μέλλον μας».
«Η απάντηση μπορεί και πρέπει να είναι μία: εκλογή Προέδρου με τη μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συναίνεση, για να στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις βάζουν φραγμό στη λάσπη και τον λαϊκισμό, προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας», υπογράμμισε.
Ερωτηθείς σχετικά με το διάγγελμα του πρωθυπουργού τόνισε ότι είναι σαφέστατα θετική πρωτοβουλία και εναρμονίζεται με αυτό που υποστηρίζει εδώ και καιρό το ΠΑΣΟΚ για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης.
Είναι απαραίτητο να προστατευτούν με κάθε τρόπο οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών και να ολοκληρωθεί η δύσκολη πορεία των τελευταίων χρόνων, τώρα που αποδεδειγμένα οδηγεί σε καλύτερες εξελίξεις, τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης