Τελευταία Νέα
Πολιτική

Να αρθούν τα τηλεφωνικά απόρρητα Χαικάλη και Αποστολόπουλου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια

Να αρθούν τα τηλεφωνικά απόρρητα Χαικάλη και Αποστολόπουλου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια
Αν δεν αρθούν τα απόρρητα των τηλεφώνων τότε η κοινωνία εύλογα θα υποθέσει ότι κάποιοι προσπαθούν να κουκουλώσουν το θέμα.
Να αρθούν άμεσα τα τηλεφωνικά απόρρητα των Χαικάλη του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Αποστολόπουλου επενδυτικού συμβούλου που εμπλέκονται στην υπόθεση χρηματισμού ώστε να λάμψει η αλήθεια.
Από ότι φαίνεται άλλα υποστηρίζει ο Χαικάλης και τα στηρίζει σε video και άλλα υποστηρίζει ο Αποστολόπουλος που επικαλείται ότι έχει και αυτός video.
Η άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων θα είναι κομβικής σημασίας στην πολύκροτη υπόθεση γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί ποιος λέει την αλήθεια.
Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής με εισαγγελική παραγγελία ήρθησαν τα απόρρητα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων όπως και στην περίπτωση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
Επειδή η υπόθεση χρηματισμού του Χαικάλη έχει τεράστια πολιτική σημασία καθώς οι αποκαλύψεις πραγματοποιούνται εν μέσω της προεδρικής εκλογής θα πρέπει η αλήθεια να λάμψει και όχι να συγκαλυφθεί.
Μην φθάσουμε στον παραλογισμό της υπόθεσης Μπαλτάκου.
Ο Μπαλτάκος αποκάλυψε ότι ο Σαμαράς έστησε σκευωρία εναντίων της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε τα πάντα με λεπτομέρειες και ο Μπαλτάκος έμεινε στο απυρόβλητο ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Κασιδιάρη βουλευτή της Χρυσής Αυγής επειδή τράβηξε το video.
Στην περίπτωση Χαικάλη θα πρέπει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και να αποκαλυφθούν με ποιους συνομιλούσε ο Χαικάλης με ποιους συνομιλούσε ο Αποστολόπουλος.
Αν αυτό δεν συμβεί τότε η κοινωνία εύλογα θα υποθέσει ότι κάποιοι προσπαθούν να κουκουλώσουν το θέμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης