Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rutte (Ολλανδία): Οι πολιτικές της λιτότητας, οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις είναι ο μόνος δρόμος ανάκαμψης

Rutte (Ολλανδία): Οι πολιτικές της λιτότητας, οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις είναι ο μόνος δρόμος ανάκαμψης
Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας πρέπει να διατηρηθούν, δήλωσε ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte στο CNBC
Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία από τη Δύση, μετά την συντριβή της πτήσης στην MH17, πρέπει να διατηρηθούν και η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να παρεμβαίνει στην Ουκρανία, ανέφερε ο Mark Rutte, πρωθυπουργός τη Ολλανδίας, στο CNBC.
Ο Rutte τόνισε, επίσης, πως είναι σημαντικό να μην υπάρχουν «πολιτικές παρεμβάσεις» στην «ανεξάρτητη» έρευνα για τα πραγματικά αίτια της συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines, η οποία διεξάγεται στην Ολλανδία.
Ο Ολλανδός πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
Αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή οικονομία, υποστηρίζοντας ότι οι χώρες της ευρωζώνης δεν πρέπει να στηρίζουν τις ελπίδες τους για οικονομική ανάκαμψη στην ΕΚΤ, υπό την έννοια ότι «δεν γίνεται η ΕΚΤ να σου λέει το Α και το Β και εσύ να κάνεις το Χ και το Ψ».
«Η ΕΚΤ θα παίξει τον ρόλο της, αλλά ταυτόχρονα και οι χώρες πρέπει να κάνουν όσα πρέπει να κάνουν», τόνισε ο Rutte.
Τέλος, ο Ολλανδός πρωθυπουργός τόνισε πως για την οικονομική ανάκαμψη, «η πολιτική της λιτότητας, οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις είναι η μόνη απάντηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης