Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ (ΑΝΕΛ): Καμία προσυνεννόηση με το ΣΥΡΙΖΑ για υπουργείο

Κουίκ (ΑΝΕΛ): Καμία προσυνεννόηση με το ΣΥΡΙΖΑ για υπουργείο
Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ
Στη συνάντηση που θα έχουν αργότερα σήμερα το πρωί (στις 10:30) οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Κουίκ υποστήριξε πως οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ «μίλησαν δύο φορές χθες».
«Τη μία φορά ο κ.Καμμένος τον πήρε όπως έπρεπε να το κάνει μέσα στην πολιτική ευπρέπεια και δεοντολογία για να τον συγχαρεί και αργότερα, αν θυμάμαι καλά, μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Τσίπρα στα Προπύλαια τηλεφωνηθήκαν ξανά και το ραντεβού κλείστηκε για σήμερα το πρωί», τόνισε ο κ. Κουίκ.
Όπως είπε, «δεν υπάρχει καμία προσυνεννόηση για κανένα υπουργείο ή για κανένα κυβερνητικό σχήμα».
Ερωτηθείς αν υπάρχουν γκρίζα σημεία μεταξύ των δύο κομμάτων που ενδέχεται να χαλάσουν μία πιθανή συμφωνία τους ο κ.Κουίκ τόνισε: «Όσα έχουμε πει δημόσια, οι κόκκινες γραμμές, ισχύουν, αλλά οι κόκκινες αυτές γραμμές, τις οποίες έχω την εντύπωση θα τις σεβαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με ποια έννοια ότι αυτό που προέχει πάνω απ’ όλα είναι να πάμε στους Ευρωπαίους και να τους πούμε τα περί χρέους και εσωτερικά να βάλουμε μία τάξη στην καθημερινότητα του Έλληνα.
Να του φέρουμε ξανά το χαμόγελο».
Ο κ.Κουίκ εξαπέλυσε επίθεση και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τα ξινισμένα μούτρα απέναντι του όποιου Σαμαρά, ο οποίος νόμιζε ότι θα μπορούσε εμάς να μας εξαφανίσει από το χάρτη.
Εκείνος θα εξαφανιστεί και, αν διάβασε και το tweet του Ευάγγελου Αντώναρου χθες back to the roots - πίσω στις ρίζες, νομίζω ότι θα πρέπει να πήρε ορισμένα μηνύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κουίκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης