Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ελλάδα πληρώνει τα χρόνια των… μπουζουκιών, διαμηνύει ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας!

Η Ελλάδα πληρώνει τα χρόνια των… μπουζουκιών, διαμηνύει ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας!
"H πολιτική τάξη προκάλεσε μόνη της την κρίση στην Ελλάδα"
Η Ελλάδα πληρώνει τα χρόνια των… μπουζουκιών(!) υποστήριξε ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Edi Rama, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Ειδικότερα, ο σοσιαλδημοκράτης Edi Rama, μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο, υποστήριξες πως η πολιτική τάξη προκάλεσε μόνη της την κρίση στην Ελλάδα «και τώρα πληρώνει το λογαριασμό όσων καλλιέργησε όλα αυτά τα χρόνια του μπουζουκιού».
Όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, διαμήνυσε πως «πρόκειται για μια ελεύθερη επιλογή του ελληνικού λαού, εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας του από την εφαρμογή της πολιτικής λιτότητας. Κατά την άποψή μου η πολιτική τάξη -εννοώ την παραδοσιακή Δεξιά και Αριστερά- έκλεισε τον κύκλο της».
Καταλήγοντας, ο Edi Rama αναφέρθηκε στον Γ. Παπανδρέου, σημειώνοντας πως «είχε την ατυχία -κι αυτό συμβαίνει- να βρεθεί στην ηγεσία της χώρας, σε μια δύσκολη στιγμή, που 'δεν έπαιρνε πια νερό το ελληνικό πιλάφι', 'μαγειρεμένο' για χρόνια με στατιστικές απάτες, γραφειοκρατική υπερφόρτωση και μεγάλες καταχρήσεις. Από την άλλη, κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί σωστά την εξαιρετικά ευαίσθητη αυτή στιγμή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης