Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το Microsoft Lumia 435, το νέο οικονομικό Windows Phone, από την COSMOTE

tags :
Το Microsoft Lumia 435, το νέο οικονομικό Windows Phone, από την COSMOTE
Το Microsoft Lumia 435 διατίθεται σε πορτοκαλί, λευκό και μαύρο χρώμα
Το νέο Smartphone Microsoft Lumia 435, το νέο οικονομικό Windows Phone, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE, μόνο με 89€.
Το Microsoft Lumia 435, το πρώτο μοντέλο της σειράς 4, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν το πρώτο τους Smartphone, σε πολύ προσιτή τιμή, απολαμβάνοντας τις πιο καινούριες εφαρμογές και βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους.
Για να μπορούν να σερφάρουν γρήγορα στο internet και να βρίσκουν ό,τι τους ενδιαφέρει (ειδήσεις, φίλοι, email, social media, games), απλά με μια ματιά στην αρχική οθόνη.
Με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, το κομψό Microsoft Lumia 435 διαθέτει οθόνη αφής 4 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz, κάμερα 2MP, εσωτερική μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτα microSD για επέκταση μνήμης.
Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο, αλλά και δωρεάν πλοήγηση μέσω GPS που λειτουργεί και off line.
Το Microsoft Lumia 435 διατίθεται σε πορτοκαλί, λευκό και μαύρο χρώμα, ακόμα πιο φθηνά με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης