Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Στουρνάρας έπρεπε να έχει παραιτηθεί - Έχει πολιτικές ευθύνες για όσα έχει περάσει ο λαός

Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Στουρνάρας έπρεπε να έχει παραιτηθεί - Έχει πολιτικές ευθύνες για όσα έχει περάσει ο λαός
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι κ. Στουρνάρας «έπρεπε να έχει παραιτηθεί για να διευκολυνθεί η πορεία του τόπου»
Την παραίτηση του Γιάννη Στουρνάρα ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος μετά από δηλώσεις που έκανε ο διοικητής της ΤτΕ , νωρίτερα την Παρασκευή, για την ελληνική οικονομία.
Ειδικότερα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον διοικητή της ΤτΕ ότι έχει βαθιές πολιτικές ευθύνες για τα όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός, τονίζοντας ότι «έπρεπε να έχει παραιτηθεί για να διευκολυνθεί η πορεία του τόπου».
Μιλώντας στον Alpha ο κ. Λεουτσάκος επισήμανε ότι ο κ. Στουρνάρα «αντιμετωπίζει δυσκολίες σε πολιτικό επίπεδο, καθώς εφάρμοσε πολιτικές που είναι σε αντίθεση με τη λαϊκή ετυμηγορία στις 25 Γενάρη, και συνεχίζει, ως μη όφειλε, και στη νέα περίοδο».
Σημειώνεται ότι ο κ. Στουρνάρας ανέφερε η αβεβαιότητα αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας και τη μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι η Ελλάδα οφείλει να μετατραπεί σε μία χώρα φιλική στις επενδύσεις, ζητώντας την ταχεία ολοκλήρωση των ιδιωτικοποιήσεων σε Ελληνικό – περιφερειακά αεροδρόμια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης