Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σαράντης: Εξαγόρασε το σήμα AVA στην Ελλάδα από την Procter & Gamble, αντί 3,49 εκατ. ευρώ

Σαράντης: Εξαγόρασε το σήμα AVA στην Ελλάδα από την Procter & Gamble, αντί 3,49 εκατ. ευρώ
Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί την 30ή Απριλίου
Την εξαγορά του σήματος AVA στην Ελλάδα από την Procter & Gamble συμφώνησε η εισηγμένη εταιρεία Σαράντης, αντί τιμήματος 3,49 εκατ. ευρώ.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική, η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί την 30ή Απριλίου 2015, ενώ η ανάληψη της δραστηριότητας του AVA από τον όμιλο Σαράντη θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου 2015.
Η εξαγορά αυτή, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του ομίλου, ενδυναμώνει περαιτέρω το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό του και ισχυροποιεί τη θέση του ως ηγετικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων.
Το AVA, σημειώνεται, αποτελεί ένα καθιερωμένο και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σήμα στην Ελλάδα, ενώ έχει σημαντική παρουσία στην κατηγορία υγρών καθαρισμού πιάτων και ειδικότερα κατέχει την 2η θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Η διοίκηση του ομίλου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, θα δώσει έμφαση αρχικά στην ενσωμάτωση του νέου σήματος στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου, καθώς και στην υποστήριξή του και την επεκτασιμότητά του.
Η εν λόγω εξαγορά είναι απόλυτα συνυφασμένη με τους στόχους και τη στρατηγική του ομίλου για περαιτέρω υποστήριξη της βασικής επιχειρηματικής δραστηριότητάς του μέσω οργανικής ανάπτυξης και εξαγορών.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης