Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Έκπληκτη» η Λετονία από τα σχόλια Τσίπρα για τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας - «Άλλα έλεγε τον Μάρτιο...»

«Έκπληκτη» η Λετονία από τα σχόλια Τσίπρα για τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας - «Άλλα έλεγε τον Μάρτιο...»
Την Τετάρτη ο Τσίπρας δήλωσε, μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin, ότι το καθεστώς των κυρώσεων της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας δεν είναι παραγωγικό
Έκπληκτη δήλωσε η πρωθυπουργός της Λετονίας Λαϊμντότα Στραουτζούμα από τις επικρίσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τις ευρωπαϊκές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.
Την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε, μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin στη Μόσχα, ότι το καθεστώς των κυρώσεων που έχει επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον της Ρωσίας δεν είναι παραγωγικό, λέγοντας: «Δεν πιστεύω όμως ότι ο φαύλος κύκλος κυρώσεων κατά της Ρωσίας βοηθάει στο να προσεγγίσουμε μια λύση, επί τη βάσει του διεθνούς δικαίου».
«Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης τον Μάρτιο, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε δεχθεί την κοινή θέση της ΕΕ αναφορικά με τις κυρώσεις», δήλωσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, η πρωθυπουργός της Λετονίας, που ασκεί έως τις 30 Ιουνίου την εναλλασσόμενη προεδρία της Ε.Ε.
«Οπότε ήταν έκπληξη για εμένα τα όσα είπε στη Μόσχα» πρόσθεσε, μετά από συνάντηση που είχε με τους ομολόγους της τη Λιθουανίας και της Εσθονίας.
Οι τρεις χώρες της Βαλτικής τηρούν σκληρή στάση έναντι της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης