Τελευταία Νέα
Διεθνή

T. Abbott (πρωθυπουργός Αυστραλίας): Προσευχόμαστε για την Ελλάδα

T. Abbott (πρωθυπουργός Αυστραλίας): Προσευχόμαστε για την Ελλάδα
Το δικό του μήνυμα για την Ανάσταση απέστειλε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Tony Abbott, μιλώντας σε ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αυστραλίας 
«Βλέποντας γύρω μου αυτό το πλήθος σκέφτομαι ότι τόσοι πολλοί σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι από την Ελλάδα κατάληξαν εδώ στην Αυστραλία προς μεγάλο όφελος της χώρας μας, της χώρας αυτής που μοιραζόμαστε όλοι, της χώρας που αγαπάμε, της χώρας που όλοι μας θέλουμε να βελτιώσουμε», ανέφερε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Tony Abbott, τιμώντας τους Έλληνες της Αυστραλίας, με αφορμή τον εορτασμού του ορθόδοξου Πάσχα.
«Έτσι αυτό το Πάσχα προσευχόμαστε για όλους μας, όπως κάνουμε κάθε Πάσχα, προσευχόμαστε για όλους τους χριστιανούς, προσευχόμαστε για όλους τους καλούς ανθρώπους, προσευχόμαστε για την Ελλάδα», πρόσθεσε ακόμα ο Abbott, ο οποίος μίλησε στους πιστούς, αφού πρώτα παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της Ανάστασης στην Εκκλησία της Ανάστασης του Κυρίου της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας και Κοινότητας Kogarah του νότιου Σύδνεϋ, ως καλεσμένος του ομοσπονδιακού βουλευτή της περιφερείας και προέδρου της εν λόγω Κοινότητας Νίκο Βαρβαρή.
Ο Abbott ευχήθηκε στο τέλος της ομιλίας του «Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά, με το πλήθος να ανταποκρίνεται σύσσωμο «Αληθώς Ανέστη».
Τέλος, σε σύντομη δήλωσή του, τόνισε «Είναι υπέροχο που βρέθηκα εδώ. Είμαι ευτυχής που ο Νίκος Βαρβαρής με προσκάλεσε απόψε σε αυτή τη θαυμάσια χριστιανική γιορτή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης