Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ (υφυπ. Επικρατείας) : Ζωτικής σημασίας για τον χώρο της υγείας οι παρεμβάσεις Κουρουμπλή

Κουίκ (υφυπ. Επικρατείας) : Ζωτικής σημασίας για τον χώρο της υγείας οι παρεμβάσεις Κουρουμπλή
Εξήρε τη σημασία της αναγγελίας Κουρουμπλή για 700 γιατρούς και νοσηλευτές στα νοσοκομεία της Θράκης, της Ανατ. Μακεδονίας και σε νησιά του Αιγαίου
«Η επίσκεψη στο νομό Έβρου του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, είναι δράση ενδιαφέροντος της κυβέρνησης, με αποφασιστικό εταίρο τους ΑΝΕΛ, στα ζωτικά θέματα της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας», σημείωσε ο υφυπουργός Επικρατείας ,Τέρενς Κουίκ, μετά την ολοκλήρωση της κοινής με τον Υπουργό Υγείας επίσκεψης στον Έβρο.
Μάλιστα, χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας για τον χώρο της υγείας τις παρεμβάσεις του αρμόδιου υπουργού, Π. Κουρουμπλή.
Ο κ. Κουίκ εξήρε τη σημασία της αναγγελίας του κ. Κουρουμπλή για την ένταξη 700 μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Θράκης, της Ανατολικής Μακεδονίας και σε νησιά του Αιγαίου, πέρα από τις προσλήψεις στο χώρο της υγείας που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.
Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ, είναι πολύ σημαντική και η δέσμευση του υπουργού Υγείας ότι την επόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν, στο σύνολο σχεδόν των Νοσοκομείων της χώρας, όλες οι χρωστούμενες εφημερίες του 2012, 2013 και 2014, με πρόνοια μέσα στο επόμενο δίμηνο να ρυθμιστούν και οι εφημερίες του πρώτου τριμήνου του 2015».
Σημειώνεται ότι ο κ. Κουίκ επισκέφτηκε σήμερα την Κομοτηνή και την Ξάνθη, όπου είχε συνάντηση με τοπικούς παράγοντες.
Αμέσως μετά αναχώρησε αεροπορικώς, μέσω Θεσσαλονίκης, για τη Μυτιλήνη, ερνώ αύριο, θα παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης