Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall Street Journal: Ο Γ. Βαρουφάκης βρήκε επιτέλους λίγη αγάπη στη Ρίγα - Selfies με τον Τσέχο ΥΠΟΙΚ

Wall Street Journal: Ο Γ. Βαρουφάκης βρήκε επιτέλους λίγη αγάπη στη Ρίγα - Selfies με τον Τσέχο ΥΠΟΙΚ
Ο A. Babis δήλωσε πως ο έλληνας υπουργός είναι ωραίος τύπος αν εξαιρέσεις αυτά τα 329 δις ευρώ του χρέους
Κι ενώ ο Γ. Βαρουφάκης θα μπορούσε να ψηφιστεί ως ο πιο αντιπαθής πολιτικός στην Ευρώπη, με τους συναδέλφους του υπουργούς Οικονομικών να ενοχλούνται με την παρουσία του, υπάρχει κάποιος που τον συμπαθεί.
Είναι ο Τσέχος υπουργός Οικονομικών Andrej Babis ο οποίος έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον Γ. Βαρουφάκη στη Ρίγα της Λετονίας αδιαφορώντας για τις ματιές που του έριχναν οι υπόλοιποι 17!
«Ο Γ. βαρουφάκης βρήκε επιτέλους λίγη αγάπη» σχολιάζει η Wall Street Journal παρουσιάζοντας για του λόγου το αληθές μια σειρά από τις selfies του καλόκαρδου Τσέχου υπουργού.
Μάλιστα στο twitter του, ο Andrej Babis γράφει κάτω από τη φωτογραφία με τον Γ. Βαρουφάκη που ανήρτησε. «Ο έλληνας υπουργός είναι ωραίος τύπος αν εξαιρέσεις αυτά τα 329 δις ευρώ του χρέους».

Embedded image permalink

Σαν καλός πολιτικός πάντως ο Andrej Babis δεν πήρε θέση στο «καυτό» ζήτημα της παρασκηνιακής διαπραγμάτευσης καθώς μετά τη φωτό με το Γ. Βαρουφάκη δημοσίευσε και μία ακόμη με τον W Schaeuble για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Embedded image permalink
Άλλωστε ο Babis εκτός από υπουργός Οικονομικών της χώρας του, είναι και πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας γεγονός που αποδεικνύει, ότι ξέρει να κρατά τις ισορροπίες και να αποφεύγει τις κακοτοπιές.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης