Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Καραμούζης: Έτοιμη να χρηματοδοτήσει την επανεκκίνηση της οικονομίας η Eurobank - Προϋπόθεση η εθνική αποταμίευση

Καραμούζης: Έτοιμη να χρηματοδοτήσει την επανεκκίνηση της οικονομίας η Eurobank - Προϋπόθεση η εθνική αποταμίευση
Να πορευθούμε όλοι μαζί με σχέδιο, όραμα και δέσμευση την επόμενη μέρα
«Ο υπερβολικός βαθμός εξάρτησης μιας χώρας από τις εισροές ξένων κεφαλαίων μπορεί να έχει σημαντικές παρενέργειες, όπως μας δίδαξε η πρόσφατη κρίση στη χώρα μας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ της Eurobank, Νίκος Καραμούζης, κατά τον χαιρετισμό του σήμερα ατα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης ιστορικών τεκμηρίων για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τίτλο «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 1900-2015, Εκατόν δεκαπέντε χρόνια προσφοράς στην ελληνική κοινωνία».
Σύμφωνα με τον κ. Καραμούζη, η ισχυρή εθνική αποταμίευση συνιστά αναγκαία προϋπόθεση για το μέλλον μιας χώρας, διασφαλίζοντας πόρους απαραίτητους για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της οικονομίας ευρύτερα.
Σήμερα, συνέχισε ο ίδιος, περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα και πρόκληση να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε με τη σειρά μας τις νέες γενιές, στην αξία της δημιουργίας και της επαύξησης του εθνικού μας πλούτου.
«Το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η Eurobank γενικότερα, με το προσωπικό μας στην πρώτη γραμμή, είμαστε όλοι έτοιμοι να συμβάλουμε δυναμικά, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, στη νέα προσπάθεια ανάταξης και ανασυγκρότησης της χώρας μας.
Να χρηματοδοτήσουμε την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
Να πορευθούμε όλοι μαζί με σχέδιο, όραμα και δέσμευση την επόμενη μέρα, σε μια νέα εθνική πορεία προοπτικής και ανάπτυξης», κατέληξε ο κ. Καραμούζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης