Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλύβης (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαστε πιο κοντά σε μια συμφωνία με τους εταίρους - Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου

Καλύβης (ΣΥΡΙΖΑ):  Είμαστε πιο κοντά σε μια συμφωνία με τους εταίρους - Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου
«Προσωπικά, όμως, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου»
«Φαίνεται ότι υπάρχει ένα κλίμα πως είμαστε πιο κοντά σε μια συμφωνία», ανέφερε από το ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Αλέκος Καλύβης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι προσωπικά έχει επιφυλάξεις.
Ειδικότερα, τόνισε ότι αν και «προσωπικά έχω επιφυλάξεις», εντούτοις «η συλλογική σκέψη του κόμματος μετράει και συλλογικά υπάρχει ένα κλίμα ότι θα βρούμε μια άκρη».
Σχολίασε, ακόμα, πως οι εταίροι έχουν αποδεχτεί ορισμένες προτάσεις που έχουν γίνει απ’ την ελληνική πλευρά, ωστόσο οι διαφωνίες «στα τέσσερα γνωστά θέματα» παραμένουν.
«Αν φτάσουμε στο σημείο να εγκαταλειφτούν οι κόκκινες γραμμές τότε δεν υπήρχε λόγος να γίνουν εκλογές», υπογράμμισε στη συνέχεια ο κ. Καλύβης, υποδηλώνοντας ουσιαστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να παραβεί τις κόκκινες γραμμές που έθεσε προεκλογικά.
Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το πρόβλημα ρευστότητας, που αντιμετωπίζει η χώρα, τόνισε ότι θα υπάρξουν δυσκολίες για πληρωμή μισθών και συντάξεων, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «μπορούμε να τα καταφέρουμε».

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης