Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Στην Ελλάδα με χορηγό το Cutty Sark Scotch Whisky το Pioneering Spirits Awards

tags :
Στην Ελλάδα με χορηγό το Cutty Sark Scotch Whisky το Pioneering Spirits Awards
Η Ελλάδα καλωσόρισε τον παγκόσμιο θεσμό Pioneering Spirits Awards
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το αγαπημένο Σκωτσέζικο ουίσκι Cutty Sark καλωσόρισε χθες, 6 Μαΐου 2015, στην Αθήνα, τον παγκόσμιο θεσμό Pioneering Spirits Awards σε ένα δείπνο, όπου συζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν οι πιο δημιουργικές διεθνείς marketing ιδέες του 2014.
Η εκδήλωση Pioneering Spirits Awards Judging Dinner πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το The Marketing Society, η οποία παρουσιάστηκε ως μια πηγή έμπνευσης και συζήτησης για τους επαγγελματίες του marketing και τους ανθρώπους με δημιουργική σκέψη.
Να σημειωθεί πως η κριτική επιτροπή αποτελείτο από εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς marketing και senior marketers μελών του The Marketing Society από επιχειρήσεις και agencies, η οποία βαθμολόγησε τις πιο καινοτόμες ιδέες.
Το Cutty Sark με Schweppes Indian Tonic Water ήταν το δροσιστικό ποτό που κυριάρχησε στη βραδιά και βοήθησε να «σπάσει ο πάγος» και να ξεκινήσει η βραδιά, ενώ κατά τη διάρκεια του δείπνου, η κριτική επιτροπή, αφού συζήτησε και αξιολόγησε 10 διεθνείς marketing καμπάνιες, κατέληξε σε 5 κορυφαίες που διαμορφώνουν την ελληνική λίστα επιλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης