Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεργασία για διπλωματική επίλυση της Ουκρανικής κρίσης ζήτησε από τον Putin η Merkel - Συνάντηση των δύο στη Μόσχα

Συνεργασία για διπλωματική επίλυση της Ουκρανικής κρίσης ζήτησε από τον Putin η Merkel - Συνάντηση των δύο στη Μόσχα
Η Γερμανίδα καγκελάριος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, στο Κρεμλίνο μετά την ηχηρή απουσία της στις 9/5
Το χαρτί της συνεργασίας σε διπλωματικό επίπεδο, για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία, «έβγαλε» στη συνάντησή της με τον ρώσο πρόεδρο V. Putin, η Γερμανίδα καγκελάριος.
Η A. Merkel, που βρέθηκε στη Μόσχα τιμώντας τη μνήμη των σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τόνισε πως «είναι απαραίτητο Βερολίνο και Μόσχα να εργαστούν μαζί για την επίλυση του προβλήματος ακόμη και κάτω από περίπλοκες καταστάσεις και να προσπαθήσουμε να βρούμε διπλωματικές λύσεις».
Η Γερμανίδα καγκελάριος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη κοντά στο Κρεμλίνο, σε μια κίνηση κατευνασμού μετά την ηχηρή απουσία της από τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας το Σάββατο (9/5) στη Μόσχα.
Η Ρωσία γιόρτασε το Σάββατο τα 70 χρόνια της νίκης των Συμμάχων επί της ναζιστικής Γερμανίας με μια μεγαλειώδη παρέλαση από την οποία απείχαν ηγέτες από πολλές δυτικές χώρες ως ένδειξη δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας για την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Μόσχα και την υποστήριξη της στους ρώσους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης