Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στήριξη στον Στουρνάρα (ΤτΕ) από τον Κων. Μητσοτάκη - Να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα χάλια της οικονομίας

Στήριξη στον Στουρνάρα (ΤτΕ) από τον Κων. Μητσοτάκη - Να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα χάλια της οικονομίας
Ο κ. Μητσοτάκης ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για την επίθεση κατά του διοικητή της ΤτΕ
Τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητροτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για την επίθεση κατά του διοικητή της ΤτΕ και τον καλεί να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα χάλια της οικονομίας λόγω της ατέρμονης διαπραγμάτευσης.

Η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη
«Ο Γιάννης Στουρνάρας μπορεί να κατηγορηθεί γιατί δεν ενημέρωσε τον πολιτικό κόσμο και τον ελληνικό λαό για τα τεράστια βάρη, τα οποία σωρεύει στους ώμους των Ελλήνων φορολογουμένων η ατέρμονη παράταση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και για τα χάλια της ελληνικής οικονομίας και όχι για το αντίθετο, όπως φαίνεται να πιστεύει η κυβέρνηση».
«Επί πολλά χρόνια, όταν η Ελλάς αφρόνως εβάδιζε προς τον υπερδανεισμό και τη χρεοκοπία, κατηγορούσα τους εκάστοτε διοικητές της Τράπεζας Ελλάδος, διότι, αυτοί τουλάχιστον δεν ενημέρωναν, όπως είχαν θεσμικό χρέος, τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο για τους κινδύνους εις τους οποίους η χώρα εξετίθετο.
Αυτό δεν πρέπει να συμβεί με τον Γιάννη Στουρνάρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης