Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Δυσαρέσκεια στην ΕΚΤ για την επίθεση στελεχών της κυβέρνησης κατά Στουρνάρα (ΤτΕ)

Δυσαρέσκεια στην ΕΚΤ για την επίθεση στελεχών της κυβέρνησης κατά Στουρνάρα (ΤτΕ)
Η επίθεση που εξαπολύουν τα τελευταία 24ωρα στελέχη της κυβέρνησης σε βάρος του Γ. Στουρνάρα έχει ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
Κλίμα έντονης δυσαρέσκειας φέρεται πως επικρατεί στους κύκλους της ΕΚΤ, λόγω της στάσης που έχουν υιοθετήσει αρκετά στελέχη της κυβέρνησης απέναντι στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα.
Η επίθεση που εξαπολύουν τα τελευταία 24ωρα στελέχη της κυβέρνησης σε βάρος του Γ. Στουρνάρα, με ορισμένους μάλιστα να ζητούν την άμεση παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής της ΤτΕ, έχει ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αποκαλύπτει το Bloomberg.
Η ΕΚΤ εκφράζει ανησυχίες για τις πιέσεις που ασκούνται από τη νέα ελληνική κυβέρνηση προς τον Γ. Στουρνάρα, επισημαίνουν κορυφαίοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αποκαλύπτοντας την ενόχληση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Υπενθυμίζεται εδώ πως κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, όπως οι κ.κ. Π. Λαφαζάνης, Γ. Κατρούγκαλος, Ν. Φίλης, Θ. Πετράκος, Ν. Βούτσης έχουν εξαπολύσει σφοδρή επίθεση σε βάρος του Γ. Στουρνάρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης