Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ (υφυπ. Επικρατείας): Άριστη η κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων

Κουίκ (υφυπ. Επικρατείας): Άριστη η κυβερνητική συνεργασία  ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων
"ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα συμπορευτούν, με βάση την τετραετή εντολή"
«Είναι σαφές ότι οι σεναριογράφοι έχουν δικό τους... ρήγμα με την πραγματικότητα», ανέφερε ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, βάζοντας ένα τέλος στα σενάρια περί ρήγματος στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ- Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όπως είπε ο κ. Κουίκ διαψεύδοντας τα περί ρήγματος , «διάβασα και εγώ τα διάφορα δημοσιεύματα.
Είναι σαφές ότι οι σεναριογράφοι έχουν δικό τους... ρήγμα με την πραγματικότητα».
Σημείωσε δε, πως η καταψήφιση των δύο τροπολογιών για το τζαμί και το Μέγαρο Μουσικής ήταν εκ των προτέρων αυτονόητο από πλευράς Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ είχε ενημερώσει έγκαιρα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, ανέφερε πως την υπερψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με βελτιώσεις που, όπως πρόσθεσε, έγιναν πολύ έγκαιρα επί του περιεχομένου μετά από διαβουλεύσεις που είχε η τομεάρχης των ΑΝΕΛ, Στ. Ξουλίδου και σε υπουργικό και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα ,με τον κ. Κουίκ, «το βασικότερο, όμως, όλων, είναι η αρραγής συμπόρευση των δύο κυβερνητικών εταίρων στο πακέτο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμικούς εταίρους και κυρίως ως προς τις "κόκκινες γραμμές", όπως έχει ταυτόσημα εκφραστεί και από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και από την ηγεσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Αυτό, συμπλήρωσε,  το διαπιστώνουν και τα ίδια τα δημοσιεύματα, ομολογώντας - με την αντιφατικότητα που τα διακρίνει - την άριστη συνεργασία Αλ., Τσίπρα και Π. Καμμένου.
Και συνέχισε χαρακτηρίζοντας «άριστη» τη  συνεργασία του «με τον Αλέκο Φλαμπουράρη στον ρόλο του συντονισμού όχι μόνο του κυβερνητικού έργου, αλλά και της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αμοιβαίο σεβασμό, αλλά και με κοινούς στόχους, να βρει τα υγιή πατήματα η Ελλάδα, έξω από τη λογική των μνημονίων».
Και κατέληξε σημειώνοντας ότι  «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έτσι θα συμπορευτούν, με βάση την τετραετή εντολή που έδωσε ο λαός στις 25 Ιανουαρίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης