Τραπεζικά νέα

Ο φρούραρχος, η «δημοκρατία» και οι ποιητές του αιδοίου - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Ο φρούραρχος, η «δημοκρατία» και οι ποιητές του αιδοίου - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη
Αισθάνομαι δικαιωμένος, που αυτό το αντεθνικό Σύστημα αντιδρά και πάλι σπασμωδικά, για να περιορίσει τον πολιτικό μας λόγο αναφέρει ο Η. Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής
Σίγουρα θυμάστε τις σκηνές απείρου κάλους που είχαν εκτυλιχθεί στη βουλή τον Μάιο του 2013, όταν ο τότε προεδρεύων (και νυν συνεταίρος της τρόικα) Δραγασάκης, καλούσε εναγωνίως τον φρούραρχο να μας απομακρύνει από την αίθουσα.
Ο Τσίπρας είχε μόλις ολοκληρώσει μία ανούσια ερώτησή του στον Στουρνάρα και ο βουλευτής μας Ηλιόπουλος είχε λάβει τον λόγο για να σχολιάσει το γεγονός.
Ο ανεπανάληπτος διάλογος, στον οποίον παρενέβη και ο γνωστός κωμικός (και συριζαίος βουλευτής) Πάντζας, είχε περίπου ως εξής:
- Ηλιόπουλος: «Πρόκειται για μία ερώτηση σούπα από τον Mr. Alexis…»  (εννοώντας τον Τσίπρα)
- Δραγασάκης (διακόπτει φωνασκώντας): «Πώς είπατε; Εδώ δεν είστε σε καμία συμμορία... φωνάξτε γρήγορα τον φρούραρχο να τους απομακρύνει» (χειροκροτήματα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ)
- Ηλιόπουλος: «Χειροκροτήστε γίδια... συμμορία είστε εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ κε. πρόεδρε»
- Πάντζας (ο γνωστός κωμικός):  «Heil Hitler! Heil Hitler!»
Θυμήθηκα αυτό το κωμικοτραγικό συμβάν, την περασμένη Τρίτη, κατά την χιλιοστή άρση της βουλευτικής μου ασυλίας.
Ο εισαγγελέας φυλακών μου έδωσε άδεια να πάω στη βουλή, διότι πιθανή απουσία μου θα αποτελούσε λόγο ακυρότητας της ποινικής δίωξης. Αρνήθηκε όμως να μου δώσει άδεια να ψηφίσω και να μιλήσω στο νομοσχέδιο για την Παιδεία που ακολουθούσε.
Με απλά λόγια, μου απαγόρευσε να ασκήσω τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, που πηγάζουν από το Σύνταγμα, δηλαδή τον υπέρτατο νόμο της Ελλάδος.
Αρνήθηκα να νομιμοποιήσω αυτή την τρομερή παρανομία και δήλωσα πως θα παραμείνω στη βουλή για να μιλήσω ελεύθερα και να συμμετέχω στην ονομαστική ψηφοφορία.
Πρόσθεσα επίσης, αστειευόμενος, πως αν το προεδρείο έχει αντίρρηση, μπορεί να φωνάξει τον φρούραρχο για να με απομακρύνει, όπως ακριβώς είχε πράξει ο Δραγασάκης προ διετίας.
Δεν πίστευα πως το πολιτικό Σύστημα θα υπερέβαινε και το ύστατο όριο της αθλιότητας, καλώντας πράγματι τον φρούραρχο για να πετάξει έξω από την βουλή εκλεγμένο Έλληνα βουλευτή.
Λίγο μετά την ονομαστική ψηφοφορία, ο υποφρούραρχος της βουλής μαζί με έναν ακόμα αξιωματικό, ήρθαν στα γραφεία μας, με τις παράνομες εισαγγελικές αποφάσεις ανά χείρας.
Με πολύ διακριτικό τρόπο μου ζήτησαν να εγκαταλείψω τον χώρο και να τους ακολουθήσω στο υπόγειο γκαράζ της βουλής, όπου με περίμενε η ειδική ομάδα μεταγωγών.
Οι άνθρωποι αυτοί ήταν εμφανώς «τρακαρισμένοι», καθώς η αποστολή που τους είχε ανατεθεί ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με τον όρκο τους να υπερασπίζονται το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Η απρόσμενη εξέλιξη δεν με εξόργισε, αντιθέτως, την αντιμετώπισα με χαμόγελο.
Δήλωσα πως είναι αδύνατο να εγκαταλείψω τη βουλή, αν προηγουμένως δεν μιλήσω για το μείζον ζήτημα της Ελληνικής Παιδείας.
Για να μην προκληθεί ένταση, αποφάσισα να είμαι ο πρώτος ομιλητής του κόμματος, αλλάζοντας θέση με τον Αντώνη Γρέγο.
Έτσι θα ολοκλήρωνα πιο γρήγορα την ομιλία μου και θα επέστρεφα νωρίτερα στην φυλακή.
Οι δύο αστυνομικοί έδειξαν ανακουφισμένοι από τον τρόπο που αντιμετώπισα τα γεγονότα.
Το συμπέρασμα που προέκυψε από τον μεταξύ μας διάλογο ήταν πως η απαράδεκτη παρενόχλησή μου δεν οφειλόταν σε πρωτοβουλία του εισαγγελέα φυλακών, αλλά του προεδρείου της βουλής.
Αυτό ως απάντηση στα κακόβουλα και γραφικά σενάρια των καθεστωτικών μέσων περί... σύμπραξης της προέδρου της βουλής με την Χρυσή Αυγή.
Στην αίθουσα της Ολομέλειας με περίμενε μία ακόμη «ευχάριστη» έκπληξη.
Στα υπουργικά έδρανα καθόταν ο γνωστός συριζαίος Κουράκης, που έχει προκαλέσει επανειλλημένως την κοινή γνώμη, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση την παρέμβασή του για την απελευθέρωση των υιών του (μελών ομάδας αναρχικών ταραξιών).
Παρά την ηλικία του ο Κουράκης περιποιείται ιδιαίτερα την κόμη του, την βάφει κατάμαυρη και διατηρεί χαρακτηριστική κοτσίδα.
Πάνω απ’ όλα όμως είναι ένας μεγάλος ποιητής και οι συγκλονιστικοί του στίχοι κάνουν τον Σεφέρη και τον Ελύτη να φαντάζουν ασήμαντοι. Κορυφαίο δείγμα του ποιητικού του ταλέντου, ο κλασικός ύμνος προς τα αιδοία:
«Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου, κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου, όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση».
Έπειτα από όλα αυτά, είχα την ηθική υποχρέωση να τονίσω την πνευματική προσφορά του Κουράκη και να τον προσφωνήσω «ποιητή του αιδοίου», εκφράζοντας συνολικά το πνεύμα της αριστερής διαννόησης και της θολής κουλτούρας, που έχει στόχο την καταστροφή της Ελληνικής Παιδείας.
Τα συμπεράσματα από την παρουσία μου στη βουλή την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 είναι βαρυσήμαντα.
Επαληθεύτηκε για χιλιοστή φορά πώς στην χώρα μας έχει προ πολλού καταλυθεί το Σύνταγμα, η νομιμότητα και η δημοκρατία.
Χρειαζόταν να μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή, για να αντιληφθούν και οι αδαείς ότι το κράτος μας διοικείται από μία πολύχρωμη ομάδα κλεφτών, απατεώνων και προδοτών, που αδιαφορούν για την βούληση του Λαού, όταν αυτή ενισχύει τον μοναδικό τους αντίπαλο, δηλαδή το Εθνικιστικό Κίνημα.
Οι εξουσιαστές της Πατρίδας μας, μπορούν άνετα να χαρακτηριστούν «ποιητές του αιδοίου», καθώς είναι άνθρωποι κατωτάτου επιπέδου, που στοχεύουν στην εκμηδένιση του Ελληνικού Πνεύματος, παράλληλα με την οικονομική καταστροφή της χώρας και την παράδοσή της στους διεθνείς τοκογλύφους.
Αισθάνομαι δικαιωμένος, που αυτό το αντεθνικό Σύστημα αντιδρά και πάλι σπασμωδικά, για να περιορίσει τον πολιτικό μας λόγο.
Η πρόσφατη επέμβαση της φρουράς της βουλής σηματοδοτεί μία ακόμη μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής και του ελεύθερου, ελληνικού λόγου που εκφράζει.
Ενός λόγου αληθούς και πανίσχυρου, που δεν κατάφεραν να περιορίσουν τα ψεύδη, οι συκοφαντίες, οι φυλακές, οι δολοφονίες και ο ολοκληρωτικός πόλεμος που εδώ και χρόνια μαίνεται ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη
Προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης