Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης (πρώην υπ. Εσωτερικών Κύπρου) ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να πληρώσει την εγγύηση

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης (πρώην υπ. Εσωτερικών Κύπρου) ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να πληρώσει την εγγύηση
Παραμένει στη φυλακή παρά την απόφαση αποφυλάκισής του με περιοριστικούς όρους
Αδυναμία καταβολής της εγγύησης ύψους 700.000 ευρώ προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Ντίνος Μιχαηλίδης, επικαλέστηκε συγγενικό του πρόσωπο μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Έτσι, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για διακίνηση παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου για την αγορά των TOR M1, παραμένει στη φυλακή παρά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών για αποφυλάκισή του.
Ο δικηγόρος του πρώην υπουργού χαρακτήρισε «δώρο άδωρο» την απόφαση της αποφυλάκισής του, αναφέροντας ότι με το υπέρογκο ποσό των 700.000 ευρώ, το οποίο «η οικογένεια αδυνατεί να καταβάλει», στην ουσία καταργείται η θετική απόφαση του Εφετείου που αναγνωρίζει μεν ότι ο πρώην υπουργός αντιμετωπίζει πράγματι σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, η οποία διαρκώς επιδεινούται, αλλά τον ξαναστέλνει στη φυλακή.
Πλην της χρηματικής εγγύησης, στον Ντίνο Μιχαηλίδη επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης