Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Θα υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του ισπανού De Guindos για την προεδρία του Eurogroup

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Θα υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του ισπανού De Guindos για την προεδρία του Eurogroup
Πιστεύουμε ότι ο κ. De Guindos θα ήταν ένα πολύ ικανός, πολύ επαγγελματίας και πολύ καλός πρόεδρος του Eurogroup, σημείωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπ. Οικονομικών, Martin Jaeger
Την υποψηφιότητα του ισπανού υπουργού Οικονομικών, Luis de Guindos, για την προεδρία του Eurogroup θα υποστηρίξει η Γερμανία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Martin Jaeger.
«Έχουμε αναφέρει σε πολλές περιπτώσεις ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει εργαστεί πολύ στενά και πολύ καλά με τον κ. Dijsselbloem και εκτιμούμε την δουλειά του ως προέδρου του Eurogroup», σημείωσε ο Martin Jaeger, για να προσθέσει ωστόσο ότι «στην περίπτωση της ψηφοφορίας, θα υποστηρίξουμε τον κ. De Guindos, διότι έχουμε την άποψη ότι ο κ. De Guindos θα ήταν ένα πολύ ικανός, πολύ επαγγελματίας και πολύ καλός πρόεδρος του Eurogroup».
Σημειώνεται ότι και η γερμανίδα καγκελάριος είχε αναφερθεί στο παρελθόν ότι η Γερμανία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του ισπανού υπουργού Οικονομικών για την προεδρία του Συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης