Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλύβης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Στουρνάρας σκέφτεται ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου

Καλύβης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Στουρνάρας σκέφτεται ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου
"Καλό θα ήταν, ο κος Στουρνάρας, να ασχοληθεί περισσότερο με τα προβλήματα του τραπεζικού συστήματος"
Έντονη κριτική στον Γιάννη Στουρνάρα άσκησε ακόμη ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέκο Καλύβη να καταλογίζει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας πως σκέφτεται ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.
Ειδικότερα, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο Γ. Στουρνάρας «συνεχίζει να σκέφτεται περισσότερο σαν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου και να υπερασπίζεται μια πολιτική η οποία κατέστρεψε τη χώρα και την κοινωνία και η οποία αποδοκιμάστηκε από τον ελληνικό λαό».
«Καλό θα ήταν, ο κος Στουρνάρας, να ασχοληθεί περισσότερο με τα προβλήματα του τραπεζικού συστήματος και με τις -πολιτικής σκοπιμότητας- κινήσεις της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας ενάντια στη χώρα μας» τόνισε εν συνεχεία, συντασσόμενος στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Όπως εξήγησε, τα περιεχόμενα της έκθεσης της ΤτΕ «δίνουν την εντύπωση ότι συνδράμει και ο ίδιος σε μια προσπάθεια που αναπτύσσεται διεθνώς και στη χώρα μας να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός και να πιεστεί η κυβέρνηση να υπογράψει άρον-άρον μια συμφωνία, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, στο όνομα του να αντιμετωπιστούν τα χειρότερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης