Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο - Γερμανός επιχειρηματίας ονομάζει την βότκα που παράγει...Grexit και ποντάρει σε πωλήσεις

Απίστευτο - Γερμανός επιχειρηματίας ονομάζει την βότκα που παράγει...Grexit και ποντάρει σε πωλήσεις
Προσωπικά πιστεύω ότι μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για τους Έλληνες λέει ο Γερμανός επιχειρηματίας
Σε εποχές οικονομικής δυσπραγίας,  η επιχειρηματικότητα μπορεί να εκτοξευτεί πόσο μάλλον όταν ο επιχειρηματίας χρησιμοποιείται για να διαφημίσει τον προιόν του τον πασίγνωστο πλέον όρο Grexit.
Μια γερμανική βότκα φέρει το όνομα....Grexit.
Ένας γερμανός επιχειρηματίας ο Ulof Dalhoff παράγει βότκα στην ετικέτα της οποίας απεικονίζεται ο Α. Τσίπρας και ο Γ. Βαρουφάκης να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους γελώντας.
Η εμπορική άλλωστε ονομασία του προϊόντος του είναι Grexit και θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε περίπου δέκα ημέρες.
Ο γερμανός επιχειρηματίας από την πόλη Ham, δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ότι στην ετικέτα θα απεικονίζεται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης να τσουγκρίζουν γελώντας τα ποτήρια τους, ενώ πάνω από τα κεφάλια τους, με φόντο μια ευρωπαϊκή σημαία, θα τους παρακολουθεί η καγκελάριος της Γερμανίας A. Merkel.

Η ετικέτα της νέας γερμανική βότκα που θα ονομάζεται Grexit


Γερμανός επιχειρηματίας βγάζει βότκα με την ονομασία... Grexit

«Προσωπικά πιστεύω ότι μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για τους Έλληνες, αφού αυτοί είναι οι περισσότερο χαμένοι από την κρίση», υποστηρίζει ο επιχειρηματίας ο όποιος δεν αποκάλυψε
το κόστος της βότκας ούτε εάν φοβάται μήπως τα έσοδά του χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που τον μηνύσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης