Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Καλεί στη Βουλή τον Στουρνάρα στις 26/6 - Ζητά «εξηγήσεις για την απαράδεκτη παρέμβαση»

Κωνσταντοπούλου: Καλεί στη Βουλή τον Στουρνάρα στις 26/6 - Ζητά «εξηγήσεις για την απαράδεκτη παρέμβαση»
Νέα επίθεση της προέδρου της Βουλής κατά του Γ. Στουρνάρα
Νέα επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τον κ. Στουρνάρα στη Βουλή την Παρασκευή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την έκθεση της ΤτΕ, την οποία η κ. πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε «απαράδεκτη παρέμβαση».
Η πρόταση της προέδρου της Βουλής για να προσέλθει ο κ. Στουρνάρας στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, υπερψηφίστηκε με 9 ψήφους υπέρ και 5 κατά, μετά από έντονη αντιπαράθεση.
Σημειώνεται ότι ο διοικητής της ΤτΕ δεν παρέστη σήμερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αντικείμενο το σχέδιο συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens.
Σε επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εστάλη με φαξ, ο διοικητής της ΤτΕ ευχαριστεί για την πρόσκληση και επισημαίνει πως «λόγω των δυσκολιών που περνά σήμερα η οικονομία της χώρας και κατ’ επέκταση του τραπεζικού συστήματος», η με πληρότητα εκτέλεση των καθηκόντων του δεν του επιτρέπει να παραστεί.
Ωστόσο δηλώνει την πρόθεσή του να παραστεί άλλη ημέρα και προτείνει εναλλακτικά τις εξής ημερομηνίες: 6, 7, 9, 10, 20, 21, 23 Ιουλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης