Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Στροφή» των γραφείων στοιχημάτων προς την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ

«Στροφή» των γραφείων στοιχημάτων προς την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ
«Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη τουλάχιστον για το 2015»
Στροφή προς… την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη πραγματοποιούν τα μεγαλύτερη γραφεία στοιχημάτων, όπως η Betfair και η William Hill.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Bloomberg, η Betfair εμφανίζεται σίγουρη κατά 93% ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη για το 2015, καθώς η επίτευξη συμφωνίας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.
Ως εκ τούτου, η Betfair ανεβάζει στο 1 προς 14 την πιθανότητα της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη έναντι 1 προς 5 την Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι ποντάρουν 14 δολάρια στο σενάριο της παραμονής θα κερδίσουν 1 δολάριο.
«Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη τουλάχιστον για το 2015» επισημαίνει η εκπρόσωπος της εταιρείας στοιχημάτων.
Παράλληλα, η έτερη εταιρεία στοιχημάτων William Hill εκτιμά ότι η πιθανότητα παραμονή στο ευρώ ανέρχεται στο 1 προς 5, ενώ η πιθανότητα Grexit στο 10 προς 3.
Ο μεγαλύτερος ιρλανδικός bookmaker, Paddy Power τέλος, τοποθετεί τις πιθανότητας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ έως το 2017 στα 4 προς 5 έναντι 4 προς 6 την Δευτέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης