Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στουρνάρας: Έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις οι οποίες θα μηδενίσουν την ανάγκη για δημοψήφισμα - Διαψεύδει η ΤτΕ το Sky news

Στουρνάρας: Έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις οι οποίες θα μηδενίσουν την ανάγκη για δημοψήφισμα - Διαψεύδει η ΤτΕ το Sky news
Η ΤτΕ προσπάθησε άρον άρον να μαζέψει το θέμα πριν πάρει διαστάσεις....από το βρετανικό Sky News
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες θα μηδενίσουν την ανάγκη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος αναμένει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.
Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου του Sky News, Robert Nisbet, ο διοικητή της ΤτΕ δήλωσε ότι αναμένει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες θα μηδενίσουν την ανάγκη για δημοψήφισμα.
Παράλληλα, ο Βρετανός δημοσιογράφος επισημαίνει ότι ο Γ. Στουρνάρας παραδέχθηκε ότι οι εκροές κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες είναι υψηλότερες του αναμενόμενου.
«Προς το παρόν υπάρχει αρκετή ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα» φέρεται να συμπληρώνει ο διοικητής της ΤτΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα tweets του R. Nisbet δημοσιεύθηκαν μόλις για λίγα λεπτά, καθώς διαγράφηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Από την Παρασκευή το βράδυ, όπου ανακοινώθηκε η προσφυγή σε δημοψήφισμα, παρατηρούνται ουρές στα ATMs των τραπεζών, οι οποίες όσο περνάει η ώρα, αυξάνονται.
Για τις εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα θα ενημερώσουν σήμερα τον Μario Draghi οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιάννης Δραγασάκης.
Το μεσημέρι στις 15:00, συνεδριάζει και το Eurogroup, με πηγές των Βρυξελλών να επισημαίνουν ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα εξετάσουν εναλλακτικά σενάρια για την Ελλάδα, τα οποία πιθανώς θα προβλέπουν και την επιβολή περιορισμών στην κίνηση των τραπεζικών κεφαλαίων.

Επειδή ήταν δεδομένο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις παραθέτουμε την απόδειξη από που προήλθε η αναφορά στον Στουρνάρα της ΤτΕ.

Συγκεκριμένα, από την Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνεται ότι οι δήθεν δηλώσεις του Διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα BankingNews αποτελούν αποκυήματα φαντασίας.
Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση και σε κανένα μέσο ενημέρωσης.
Προς απόδειξη ότι το Βankingnews αναπαρήγαγε ξένο δημοσίευμα επισυνάπτουμε τις αναφορές του βρετανικού Sky News.

Υποσημείωση

Η στάση του Στουρνάρα και της ομάδας του γραφείου Τύπου μπορεί με δόλο να προσπάθησαν να απαξιώσουν το bankingnews αλλά θα προτείνουμε στον Στουρνάρα να προσέχει πού μιλάει, τι λέει, γιατί υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία.

Embedded image permalink


Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδας

Από την Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνεται ότι οι δήθεν δηλώσεις του Διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα BankingNews αποτελούν αποκυήματα φαντασίας.
Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δήλωση και σε κανένα μέσο ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης