Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ (υφυπ. Επικρατείας): Το δημοψήφισμα βοηθά στον έντιμο αγώνα της κυβέρνησης - Βολές κατά ΝΔ

Κουίκ (υφυπ. Επικρατείας): Το δημοψήφισμα βοηθά στον έντιμο αγώνα της κυβέρνησης - Βολές κατά ΝΔ
"Να μην φορτώσουμε με χρέη τις επόμενες γενιές"
Την Ελλάδα και την κυβέρνηση στον έντιμο αγώνα της βοηθά το δημοψήφισμα, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, κατά την συνεδρίαση της Βουλής.
Σημείωσε δε, ότι εντάσσεται στη διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς, «που σημαίνει ότι εντάσσεται σε μια προσπάθεια που κάνουμε να βρούμε μια λύση βιώσιμη μέσα στην ευρωζώνη μέσα στο ευρώ».
Την Κυριακή, σύμφωνα με τον κ. Κουίκ, καλούμαστε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και να βοηθήσουμε την κυβέρνηση στον έντιμο αγώνα της, και καλούμε σε συστράτευση όλα τα κόμματα για να αποδείξουν ότι όταν μιλούν για εθνική συνεννόηση όντως βάζουν πλάτη.
Το δημοψήφισμα, σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι η προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα για να μην φορτώσουμε με χρέη τις επόμενες γενιές, διότι αν προκρίνουμε τη λύση και τα μέτρα που μας δίνουν οι θεσμοί πριν τα μάθουμε εμείς τότε θα έχουμε υποθηκεύσει και το μέλλον των δισέγγονων».
Ο ίδιος κατηγόρησε τη τη ΝΔ, αλλά και διάφορα ΜΜΕ, πως διαχέουν κύμα τρομοκρατίας, ενώ για τον κ. Σαμαρά ανέφερε ότι έλεγε ότι είναι καταστροφικές οι εκλογές και σήμερα τις θέλει.
Και συνέχισε «εδώ και τώρα εκλογές, αλλά όχι για να μπουν τίτλοι τέλους στον Τσίπρα, αλλά για να μπουν τίτλοι τέλους για τον αρχηγό της ΝΔ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης